Saç Bakım Su içmek saç sağlığını nasıl etkiler? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Daha önce birçok kişiden duymuştum ama inanamadım. Sizce su içmek saç sağlığını etkiler mi? Su içmek saç sağlığını nasıl etkiler? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Olumlu etkiler 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Bir fikrim yok açıkçası ama yaşam için gerekli olan bir içecek. Dolayısıyla etkiliyordur diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yetişkin bir insanın vücudunun ortalama %60'ı sudan oluşur, yani su her şeyi etkiler.(internetten kopyaladım direk) 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Su içmek saçımızdan ayak parmağımıza kadar her şeyi çok etkiliyor 1 0 Yorumla
princessa_963 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Etkiler tabii ki. Nem dengesinin sağlanmasında büyük rol oynuyor. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet su insan sağlığına iyi geldiği gibi saça da iyi gelir 0 0 Yorumla
sananebesalak9 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben çok su içen biriyim ama saç sağlığımda bunu hissedemedim ya 0 0 Yorumla
Ayşegül597 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok saçma. Yüz masajları daha da saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olumlu etkiler
Bir fikrim yok açıkçası ama yaşam için gerekli olan bir içecek. Dolayısıyla etkiliyordur diye düşünüyorum.
Yetişkin bir insanın vücudunun ortalama %60'ı sudan oluşur, yani su her şeyi etkiler.
(internetten kopyaladım direk)
Su içmek saçımızdan ayak parmağımıza kadar her şeyi çok etkiliyor
Etkiler tabii ki. Nem dengesinin sağlanmasında büyük rol oynuyor.
Evet su insan sağlığına iyi geldiği gibi saça da iyi gelir
Ben çok su içen biriyim ama saç sağlığımda bunu hissedemedim ya
Çok saçma. Yüz masajları daha da saçma
Iyi etkiler
İyi etkilier bence
Saç sağlığı genetik
Evet etkiler
Etkilemez
Öyle bir şey mi var