Saç Bakım Saçlarınız bakımsız şekilde gezdiğiniz oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız bakımsız şekilde gezdiğiniz oluyor mu hiç?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💐 Güncellemeler+1 yıl Günceld Saçlarınız bakımsız şekilde gezdiğiniz oluyor mu? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet oluyor çoğunlukla dışarı çıktığımda özenmem saçlarım 2günde yağlanıyor kuru şampuan kullanırım arada 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen yaülı yağlı gezerim ama bakımına da dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Sabah cok erken kalkıyom Her zaman fön çekmeye zamanım olmuyor.. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sadece evin içindeyken. 😁 Dışarıya çılacaksam illaki fön çekerim. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Şahsen bir erkek için saç sakal bakımı çok önemlidir bakımsız olmaz😀👍 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Soğuk havalarda bere taktığım için tabi dışarı çıkarsam öyle gezdiğim oluyor maalesef 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok oldu son iki yıldır neredeyse her hafta tras olur bakım yaparım ama geç oldu. 1 0 Yorumla
Ysuffyldrm Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Oo sen ne diyon sabah kalkıp eriniyorum hafta içi ful bakımsız iş yüzünden 😌 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet oluyor çoğunlukla dışarı çıktığımda özenmem saçlarım 2günde yağlanıyor kuru şampuan kullanırım arada
Bazen yaülı yağlı gezerim ama bakımına da dikkat ediyorum
Sabah cok erken kalkıyom Her zaman fön çekmeye zamanım olmuyor..
Sadece evin içindeyken. 😁 Dışarıya çılacaksam illaki fön çekerim.
Şahsen bir erkek için saç sakal bakımı çok önemlidir bakımsız olmaz😀👍
Soğuk havalarda bere taktığım için tabi dışarı çıkarsam öyle gezdiğim oluyor maalesef
Çok oldu son iki yıldır neredeyse her hafta tras olur bakım yaparım ama geç oldu.
Oo sen ne diyon sabah kalkıp eriniyorum hafta içi ful bakımsız iş yüzünden 😌
Bazı zamanlar oluyor
Çok uğraşmıyorum düzeltirn sadece
Hayır her zaman temizdie
Olmuyor hayır her zaman temiz
Aslaaa
Bazen
Asla...
oluyor
Çok nadir
Hayır
Üşendiğim zaman evet