Saç Bakım Saç tiftiklenmesi neden olur? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Saçların tiftiklenmesi neden olur?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💔 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Saç tiftiklenmesi neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Elektriklenme gibi bir şeyden bahsediyorsak, eski filmlerdeki gibi yatmadan önce taramak hala iyi bir yöntem olsa gerek diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yandığı için oluyor. Isı , kimyasala maruz kalınca. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim yıkadıktan sonra oluyor anlamsız bir şekilde. 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Yanmış saç alemeti bu. Kendimden biliyorum jdjd 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tiftiklenme ne ilk defa duydum 🤔😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Görseldekinin sol tarafı gibi 😀 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Saç yıkandıktan sonra eğer taranmazsa böyle oluyor, bende de oluyor bu 😂 bir duştan çıkınca saçı iyi kurutmak gerekir Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kurumuş saçlar bakım maskesiyle düzelir. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl bence uzun süre taranmadığı için olabilir 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok üstüne düşme nazar değer boncuğum 😅😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elektriklenme gibi bir şeyden bahsediyorsak, eski filmlerdeki gibi yatmadan önce taramak hala iyi bir yöntem olsa gerek diye düşünüyorum.
Yandığı için oluyor. Isı , kimyasala maruz kalınca.
Benim yıkadıktan sonra oluyor anlamsız bir şekilde.
Yanmış saç alemeti bu. Kendimden biliyorum jdjd
Tiftiklenme ne ilk defa duydum 🤔😂
Görseldekinin sol tarafı gibi 😀
Saç yıkandıktan sonra eğer taranmazsa böyle oluyor, bende de oluyor bu 😂 bir duştan çıkınca saçı iyi kurutmak gerekir
🤣
Kurumuş saçlar bakım maskesiyle düzelir.
Taranmadığı için belkide
bence uzun süre taranmadığı için olabilir
Elektrikli hava ve şampuanla olur
Sampuandan olabilir
Yanmış olmasın ben yaşamadım hiç
Çok üstüne düşme nazar değer boncuğum 😅😅
Havalardan