Saç Bakım Perçem kestirince saçınızı daha az hissediyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Perçem kestirince saçlarınızın azaldığını hissediyor musunuz?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💙 Güncellemeler+1 yıl Ss 🐶 Güncellemeler+1 yıl Günceldir Perçem kestirince saçınızı daha az hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet gerçekten tek değilmişim saçın güzel olmuş bu arada 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Görseldeki ben değilm 😂 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Mantıklı bu yönden düşünmedim perçemi ama ben perçem hiç kestirmedim. 1 0 Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Benim saçlarım gür olduğu için çok bir şey hissettirmez. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kız fake miydi ya ben de gerçek sanıp kıskanıyordum 😂 0 1 Yorumla -MAYK +1 yıl Evet betty diye bir kız çıkıyor. Fake foto Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hiç kestirmedim. Yakışacağını düşünmüyorum 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Hee kaşına yakışmıyor 1 1 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Kadına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet gerçekten tek değilmişim saçın güzel olmuş bu arada
Görseldeki ben değilm 😂
Mantıklı bu yönden düşünmedim perçemi ama ben perçem hiç kestirmedim.
Benim saçlarım gür olduğu için çok bir şey hissettirmez.
Bu kız fake miydi ya ben de gerçek sanıp kıskanıyordum 😂
Evet betty diye bir kız çıkıyor. Fake foto
Yakında deniyicem sanırım
Hiç kestirmedim. Yakışacağını düşünmüyorum
Ben hiç öyle kestirmedim 😂
Fark etmıyorum bile
Evet bu bende de var.
kestirmedim ama hissederdim öyle
Evet hafifleşiyor biraz
Hee kaşına yakışmıyor
Kadına
Evet daha az hissederim