Saç Bakım Saçınızın doğal şekli hangisi? Onceagainn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Benim dalgalı. Duş aldım maşa kullanmadım dalgalı😀 Dalgalı Kıvırcık Düz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçınızın doğal şekli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Dalgalı saçlarım ya da kıvırcık 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dalgalı. Çok kolay toka izi oluyor ve şekli bozuluyor. Zahmetli ama güzel. 1 0 Yorumla
CübbesizPapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dalgalı açık kestane, doğru açıyla ışığı alınca çok tatlı renkleri de oluyor ayrıca 😊 1 0 Yorumla
benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Afro gibi kıvırcıkdı şimdi dalgalı oldu 1 2 Yorumla benimioo6 +1 yıl Şimdiki halini daha çok beğeniyorum kıvırcık tan sıkıldım çünkü Yorumla benimioo6 +1 yıl Ama uzuyunca yine dalgalar çoğalacak Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Saç kalmadığı için pek hatırlamıyorum 😄 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dalgalı.. Çok uzatırsam kıvırcık 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Benimki de dalgalı kıvırcık arası bir şey 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dalgalı oluyor uzadıkça yarın kestirecegim 1 0 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Düz uzuyor krem kullanarak şekil veriyorum 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Düz ve seksi 1 1 Yorumla Onceagainn +1 yıl Seksi hgdjfgg Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl düz uzun 1 1 Yorumla sAmetYamann +1 yıl @РΣΛΓĿΡοШΣR 🙏🙏 Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Masa oldurmuyor mu 0 6 Yorumla Onceagainn +1 yıl Ne Yorumla Onceagainn +1 yıl Kullanmadım işte doğal dalgalı Yorumla Liim10 +1 yıl Maşa kullanmak saçı öldurmuyor mu dedim Yorumla Onceagainn +1 yıl Isıl işlemler öyle ısıdan koruyan ürünler kullanmak lazım Yorumla Liim10 +1 yıl Yalan onlarda ya Yorumla Onceagainn +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dalgalı 1 3 Yorumla Onceagainn +1 yıl Saçdaşım ngvjcjfh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sksj saçlarımı seviyorum doğal da kullanıyorum yalnız ergenlik zamanlarinda düzleştirmekten anam ağlıyordu :D saçlar pırasa gibi dümdüz olmadıkça rahat edemiyodum Yorumla Onceagainn +1 yıl 😁 Yorumla
Yoboo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl 3 numara 0 13 Yorumla Onceagainn +1 yıl Şekli ne yani Yorumla Yoboo +1 yıl 3 numara yaz Yorumla Onceagainn +1 yıl Aşko doğal hali dediydim de neyse tamam 🙂😏 Yorumla Yoboo +1 yıl tamam yavrum ya beynim yanmış 😀 Yorumla Onceagainn +1 yıl 10 dkda geldin naptın ahaha 😏 Yorumla Onceagainn +1 yıl Tahmin ettim Yorumla Yoboo +1 yıl yok bee öyle kuru kuru olur mu Yorumla Yoboo +1 yıl sen neden uyumadin Yorumla Yoboo +1 yıl uyudun mu Yorumla Onceagainn +1 yıl Yolculuk var da Yorumla Yoboo +1 yıl nereye Yorumla Onceagainn +1 yıl Samsun Yorumla Yoboo +1 yıl iyi yolculuklar aşko Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dalgalı saçlarım ya da kıvırcık
Dalgalı. Çok kolay toka izi oluyor ve şekli bozuluyor. Zahmetli ama güzel.
Dalgalı açık kestane, doğru açıyla ışığı alınca çok tatlı renkleri de oluyor ayrıca 😊
Saç tipim dalgalıdır
uçları dalgalı sadece
rastalı doğal doğuştan
Dalgalı, dizginlemek çok zor. :D
Düz ve dik kirpi gibi
Afro gibi kıvırcıkdı şimdi dalgalı oldu
Şimdiki halini daha çok beğeniyorum kıvırcık tan sıkıldım çünkü
Ama uzuyunca yine dalgalar çoğalacak
Dalgali bazen kivircik.
Saç kalmadığı için pek hatırlamıyorum 😄
Dalgalı.. Çok uzatırsam kıvırcık
Benimki de dalgalı kıvırcık arası bir şey
Dalgalı oluyor uzadıkça yarın kestirecegim
Düz uzuyor krem kullanarak şekil veriyorum
Düz ve seksi
Seksi hgdjfgg
Dalgalı (Hiç sevmem)
Dümdüz
hafif dalgalı
Dalgalı
Dalgalı
Dalgalı
Doğuştan maşalı
Kıvırcık hep doğal
düz saçım
Düz siyah kömür gibi siyah
Dalgalı
Düz koyu kumral.
Düzz
düz uzun
@РΣΛΓĿΡοШΣR 🙏🙏
Masa oldurmuyor mu
Ne
Kullanmadım işte doğal dalgalı
Maşa kullanmak saçı öldurmuyor mu dedim
Isıl işlemler öyle ısıdan koruyan ürünler kullanmak lazım
Yalan onlarda ya
Olabilir
Dalgalı
Saçdaşım ngvjcjfh
Sksj saçlarımı seviyorum doğal da kullanıyorum yalnız ergenlik zamanlarinda düzleştirmekten anam ağlıyordu :D saçlar pırasa gibi dümdüz olmadıkça rahat edemiyodum
😁
Kıvırcık
düz benim
3 numara
Şekli ne yani
3 numara yaz
Aşko doğal hali dediydim de neyse tamam 🙂😏
tamam yavrum ya beynim yanmış 😀
10 dkda geldin naptın ahaha 😏
Tahmin ettim
yok bee öyle kuru kuru olur mu
sen neden uyumadin