Saç Bakım Karamel renk saçları beğeniyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Karamel saç rengini beğeniyor musunuz?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💚 Güncellemeler+1 yıl #SS Güncellemeler+1 yıl Güncellll 🍪 Karamel renk saçları beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok beğeniyorum Herkeste olmayan bir renk. Çok tatlı duruyor. Açık tenlilere bu renk çok yakışıyor. Esmer de fena duruyor. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beğeniyorum ya tek renk perileri gelmek üzere bana kendimi tutuyorum😅 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Turuncu, açık kızıl, karamel renkleri en güzel saç renkleri bence 1 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yapanı İbrahim Yattara'ya döndürmediği sürece evet! 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Evet beğeniyorum ama kadına yakışmıyor bence 1 12 Yorumla Edameda06 +1 yıl Erkeğe mi yakışıyo Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Erkeğe karamel yakıştıran varsa da gitsin bir kontrol etsin bence kendini 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ee kime yakışıyor o zaman 🤣 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Benim demek istediğim şu hemşo her kadına yakışmıyor bu renk bence öyle yani görüşüm bu eksik yazmışm yukarda🤣🙄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm her kadına evet, sen tek kadına yazınca öyle anladım ben 😂 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl No problem eksik cümle yazmışım sorun yok :) Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Varsa eig ve takip alırım hemşo🤣👍 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay peki :d Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Haha rica ve aynı anda teşekkür ederim 🤗 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Çok ricalara hemşo@Edameda06😀😀 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beğensem ne olacak bana yakışmadiktan sonra 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Belki yakışır Yorumla Peri111 +1 yıl Maalesef yakışmıyor Yorumla Edameda06 +1 yıl Olsun siyah da iyi Yorumla Peri111 +1 yıl Bu arada çok güzelsiniz Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkür ederim, o senin güzelliğin 😊 Yorumla
CuteGirlxx Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bayılıyorum ya. Çok uzun süre kullandım, saçlarımı doğal haline getirip biraz dinlendirip kesinlikle geri döneceğim 😍 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evet beğeniyorum ben ama bana yasak 🥺 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️😄 Bir süre Yorumla Tartini +1 yıl Evet 🥺🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🧡💛 Yorumla
Treemonkey Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Beğeniyorum. Ten rengine göre yakışır veya yakışmaz diyebiliriz. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben her renkte saçı beğeniyorum 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Karamel bunlar arasında Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzel ama tuturabilmek önemli herkes yapamiyor 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Çok beğenirim eski saç renklerimden 1 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Evet cok güzel ama tonunu tutturmak mesele 1 0 Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Karamel kızıl siyah saçları daha çok beğeniyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çok beğeniyorum Herkeste olmayan bir renk. Çok tatlı duruyor. Açık tenlilere bu renk çok yakışıyor. Esmer de fena duruyor.
Beğeniyorum ya tek renk perileri gelmek üzere bana kendimi tutuyorum😅
Turuncu, açık kızıl, karamel renkleri en güzel saç renkleri bence
Yapanı İbrahim Yattara'ya döndürmediği sürece evet!
Evet beğeniyorum ama kadına yakışmıyor bence
Erkeğe mi yakışıyo
Erkeğe karamel yakıştıran varsa da gitsin bir kontrol etsin bence kendini 🤣
Ee kime yakışıyor o zaman 🤣
Benim demek istediğim şu hemşo her kadına yakışmıyor bu renk bence öyle yani görüşüm bu eksik yazmışm yukarda🤣🙄
Hmm her kadına evet, sen tek kadına yazınca öyle anladım ben 😂
No problem eksik cümle yazmışım sorun yok :)
:)
Varsa eig ve takip alırım hemşo🤣👍
Ay peki :d
Haha rica ve aynı anda teşekkür ederim 🤗
Rica ederim 😄
Çok ricalara hemşo@Edameda06😀😀
Beğensem ne olacak bana yakışmadiktan sonra
Belki yakışır
Maalesef yakışmıyor
Olsun siyah da iyi
Bu arada çok güzelsiniz
Teşekkür ederim, o senin güzelliğin 😊
Bayılıyorum ya. Çok uzun süre kullandım, saçlarımı doğal haline getirip biraz dinlendirip kesinlikle geri döneceğim 😍
Evet beğeniyorum ben ama bana yasak 🥺
☺️😄 Bir süre
Evet 🥺🥰
🧡💛
Beğeniyorum. Ten rengine göre yakışır veya yakışmaz diyebiliriz.
Evet bazılarına hoş gidiyor
Karamel renkli kadınlara bayılırım
Saçlarım buna yakın bir renk
En sevdiğim saç rengi bu 😍
Ben her renkte saçı beğeniyorum
Karamel bunlar arasında
Çok güzel ama tuturabilmek önemli herkes yapamiyor
Güzel gorunuyor
Çok beğenirim eski saç renklerimden
Evet cok güzel ama tonunu tutturmak mesele
Evet beğeniyorum
Kumrallar daha güzel