Saç Bakım Saçlar topluyken maşa yapılır mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Saçlar topluyken saça maşa yapılır mı, daha kolay olabilir mi o şekilde sizce?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🏵️ Güncellemeler+1 yıl Güncelll 😬 Saçlar topluyken maşa yapılır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evet daha kolay oluyor ben bazen saçımı at kuyruğu yapıp maşa ile bukleler veriyorum pratik benim için. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bence daha iyi. Kıvırıp toplayınca önler düz durmuyor. 1 0 Yorumla
larenties Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl daha kolay oluyor ama saçı açınca duruşu güzel değil bence 2 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bilmiyom ki hemen anneme sorup geliyim 1 2 Yorumla Semihh98 +1 yıl Aa uyumuş :/ Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet daha kolay oluyor ben bazen saçımı at kuyruğu yapıp maşa ile bukleler veriyorum pratik benim için.
Bence daha iyi. Kıvırıp toplayınca önler düz durmuyor.
daha kolay oluyor ama saçı açınca duruşu güzel değil bence
Bilmiyom ki hemen anneme sorup geliyim
Aa uyumuş :/
😄
Yapılır galiba
Bilgi sahibi olmak için geldim
duzlestirmek daha pratik oluyor
Daha kolay olur öyle😊
Çok kolay oluyor öyle.
Kadınların keyfi belli olmuyor ki 😂
güzel olmayabilir
Olmaz guzumm