Saç Bakım Saçlarınız mevsim geçişlerinde sizi üzüyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız mevsim geçişlerinde sizi üzüyor mu? Beni hep üzüyo 😐#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💙 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl ... Saçlarınız mevsim geçişlerinde sizi üzüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Saç insanı üzer mi 🙄🤔 gerçi benim de berbere gitmem gerek ama doğum günümden bir kaç gün önce gitmek istiyorum 😂 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kel olmak, her hava durumuna adapte olmayı kolaylaştırıyor. 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hemde nasıl bir bilsen zaten kimyasala maruz bıraktım bide mevsim geçişleri mahvetti saçımı. 1 0 Yorumla
piitoreskk Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ççok üzüyor ya geçen ayda olan güzelliği bu ay olmaması ve onu düzeltene kadar canımın çıkması. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Üzmüyor düzenli bakım yaptığın sürece üzmez saçlar 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saçlarım genel itibariyle üzüyor beni. 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Acil size ulaşabilir miyim 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Saç insanı üzer mi 🙄🤔 gerçi benim de berbere gitmem gerek ama doğum günümden bir kaç gün önce gitmek istiyorum 😂
Kel olmak, her hava durumuna adapte olmayı kolaylaştırıyor.
Hemde nasıl bir bilsen zaten kimyasala maruz bıraktım bide mevsim geçişleri mahvetti saçımı.
ççok üzüyor ya geçen ayda olan güzelliği bu ay olmaması ve onu düzeltene kadar canımın çıkması.
Diz etkenlerden etkilenir
Üzmüyor düzenli bakım yaptığın sürece üzmez saçlar
Saçlarım genel itibariyle üzüyor beni.
Benim her mevsim dökülüyor
Sonbahar 🍂 aylarında üzüyor
Acil size ulaşabilir miyim
Olur
Seni hiç bir şey üzmesin bebek gibisin
benim saçlarım etkilenmiyor mevsim geçişlerinden
Kel olunca sorun yok
Uzmuyor
soğukta evet