Saç Bakım Bugün saçların hangi şekilde, tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Siz CEVAP VERMEYİN, ben tahmin edeceğim. Ok mu?Bugün saçlarının hangi şekilde olduğunu tahmin edeyim mi?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💛 Güncellemeler+1 yıl Güncelişko Bugün saçların hangi şekilde, tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım, hangi şekilde saçlarım? 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maşalı bukleli
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olur edebilirsin abla 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğal, dağınık Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Evet 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl En sevdigim sorular :/Et bakalim :/ 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jöleli Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merak ettim 🤣 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yandan salaş örgü Yorumla XxVişnexX +1 yıl Değil 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️😂 Yorumla XxVişnexX +1 yıl Doğru cevap topuzdu 😅 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Here you are lütfen . 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kellik xd Yorumla Bischocolata +1 yıl Uyuzşeyy Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl 😛 Yorumla
Dewil_Arc Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bide ben alabilirmiyim güzellik 🤣 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fönlü Yorumla Dewil_Arc +1 yıl Hayır normal kısa ve düz Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla Dewil_Arc +1 yıl Program'a nereden katılıyor sunuz? Eda hanım. Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ok hadi tahmin et :D 0 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düz fönlü açık Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yokk değil başka tahmin etcen mi söyliyim mi Yorumla Edameda06 +1 yıl 2 hakkım daha olsun. Dalgalı ve yarısı toplu yarısı açık Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Değil :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️ Ev topuzu Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Aşk olsun 🙄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😟🥺 Ne peki Yorumla Fearlesgirll +1 yıl At kuyruğu:)) Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay aklıma da gelmişti :d Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Örgü de desen kabul edicektim sabah örgü vardı :D Yorumla Edameda06 +1 yıl O aklıma gelmedi 😄 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Doğru tahmin edeceğinden hiç şüphem yok.. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yataktan kalktığın gibi, dağınık ve düzensiz Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Et bakalım. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kel oldun bugün djdjdjd Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Lüle lüle saçlarıma nazar değdireceksin diye korkmuştum bende 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Et bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kıvırcık ali Yorumla avcikaan +1 yıl Yanlış kıvırcık değil Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman doğal dalgalı Yorumla avcikaan +1 yıl Evet Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙌🏻 Yorumla
uıʞǝʞüןɯüzü Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düz fönlü Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Buyur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dağınık toplu Yorumla DijitalŞizofren +1 yıl Yakın ama tutmadı. Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tahmin et evet 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yandan örgü Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Edebilirsin 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dağınık topuz Yorumla isabella181919 +1 yıl Degil topuz saçı kırıştırır diye yapmam Yorumla Edameda06 +1 yıl Yalandan toplama şekli yani aslında onu kast ettim Yorumla isabella181919 +1 yıl Anladim🤗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl olur edebilirsin 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şelale saç modeli :d Yorumla Asya_2275 +1 yıl o ne oluyo adidjkajsj Yorumla Edameda06 +1 yıl Yarısı toplu yarısı açık, sıkı tepeden bağlıyorsun ya birazını, gerisi açık oluyor Yorumla Asya_2275 +1 yıl günlük hayatta o tarz modeller kullanmam, saçlarım her zaman at kuyruğu olur Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🌸 Yorumla
mahiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Önleri fönlğ Yorumla Edameda06 +1 yıl Fönlü Yorumla mahiyet +1 yıl Hayır Yorumla Edameda06 +1 yıl : Yorumla Edameda06 +1 yıl 😐 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düz fön açık Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Yok direkt dalgalıydı doğal haliyle canım 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Güzel 😄🤗 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Et bakalım:) 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düz fön Yorumla Lemean +1 yıl Yanlış maalesef, dalgalıydı… Yorumla Edameda06 +1 yıl 😬🌸 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğal yataktan kalktığın gibi Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tahminini bekliyorum 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kırık fön Yorumla Hayatsenlegüze06 +1 yıl Tereddüt ettim erindim düz dön çektim , teşekkür ederim 🙏 Yorumla Hayatsenlegüze06 +1 yıl Fön pardon Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻😊🌼 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dalgalı açık Yorumla Blossom01 +1 yıl Üşendim bu gün düz kullandım , kendileri düz🤓 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😊🌺 Yorumla
Keremadanr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sıfıra vurulmuş Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ev topuzu Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Topuz yapmam hiç Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Örtülü Yorumla Edameda06 +1 yıl Örgülü* Yorumla __Someone +1 yıl Örgü hiç sevmem. Açık bırakmıştım. Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🌸 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Wax sürdün Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olur et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fön Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Sabah öyledi şimdi dağıldı Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jöleli dik yapılmış apaçi modeli 🤣 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Hsjsjsb yok be Yorumla Edameda06 +1 yıl Zhzhhxhxhd Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Hadi bakalım 😅 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Açık düz ve taç taktın Yorumla Esrihbaenl +1 yıl Hayır 😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️🤣 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Et... 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl At kuyruğu Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 🙄kamera mi var 😒 Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha kapalı olunca tahmin etmesi zor olmadı 😬 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eşarp içinde en uygunu at kuyruğu veya topuzdur çünkü Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Salık birakirsam her urr saç jsjs Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yer Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 😄 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kel. Yorumla Oskibey +1 yıl Yok artık bunu hakaret sayarım aslan yelesi gibi saçlarım var şükür ✊ Yorumla
Maviay__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Er bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kıvırcık açık Yorumla Maviay__ +1 yıl Nerden bildin doğru Yorumla Edameda06 +1 yıl Aa şaşırdım Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tahmin et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dağınık şekilde toplanmış Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Okey 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl At kuyruğu Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Helal olsun sis Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙌🏻 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Olur canim 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ev topuzu şeklinde Yorumla aysekaptan +1 yıl 💗 Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğru mu söyle bari 😂 Yorumla aysekaptan +1 yıl At kuyrugu canim Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🌸 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hadi et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Wax ile şekil verilmia Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl I ıı, Wax kullanmıyorum, bazen dax supergro Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Hadi et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Wax sürdün Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Hayır kesinlikle kullanmıyorum öyle bir şey kelim ben Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tahmin et bakalım? 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kısa dağınık normal Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Evet birazcık da kel Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl et be ustam 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jöleli dağınık şekil verilmiş Yorumla Venetor +1 yıl yanlış ama olsun be ustam Yorumla
mmeowww Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl evett 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dalgalı, toka taktın önlerine Yorumla mmeowww +1 yıl evet ama dalgalı değil düz jdjd Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙌🏻🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hadi bakalım, hangi şekilde saçlarım?
Maşalı bukleli
Olur edebilirsin abla 😂
Doğal, dağınık
Evet 😂
🤣
En sevdigim sorular :/
Et bakalim :/
Jöleli
Merak ettim 🤣
Yandan salaş örgü
Değil 😅
🤦♀️😂
Doğru cevap topuzdu 😅
Here you are lütfen .
Kellik xd
Uyuzşeyy
🤣
😛
Bide ben alabilirmiyim güzellik 🤣
Fönlü
Hayır normal kısa ve düz
👍🏻
Program'a nereden katılıyor sunuz? Eda hanım.
Ok hadi tahmin et :D
Düz fönlü açık
Yokk değil başka tahmin etcen mi söyliyim mi
2 hakkım daha olsun. Dalgalı ve yarısı toplu yarısı açık
Değil :D
🤦♀️ Ev topuzu
Aşk olsun 🙄
😟🥺 Ne peki
At kuyruğu:))
Ay aklıma da gelmişti :d
Örgü de desen kabul edicektim sabah örgü vardı :D
O aklıma gelmedi 😄
Doğru tahmin edeceğinden hiç şüphem yok..
Yataktan kalktığın gibi, dağınık ve düzensiz
Et bakalım.
Kel oldun bugün djdjdjd
Lüle lüle saçlarıma nazar değdireceksin diye korkmuştum bende 😂
🤣 🤣
Et bakalım
Kıvırcık ali
Yanlış kıvırcık değil
O zaman doğal dalgalı
Evet
🙌🏻
Olur
Düz fönlü
Buyur
Dağınık toplu
Yakın ama tutmadı.
Tahmin et evet
Yandan örgü
Edebilirsin
Dağınık topuz
Degil topuz saçı kırıştırır diye yapmam
Yalandan toplama şekli yani aslında onu kast ettim
Anladim🤗
🤗
olur edebilirsin
Şelale saç modeli :d
o ne oluyo adidjkajsj
Yarısı toplu yarısı açık, sıkı tepeden bağlıyorsun ya birazını, gerisi açık oluyor
günlük hayatta o tarz modeller kullanmam, saçlarım her zaman at kuyruğu olur
👍🏻🌸
Et bakalım
Önleri fönlğ
Fönlü
Hayır
:
😐
Olur.
Düz fön açık
Yok direkt dalgalıydı doğal haliyle canım 😅
Güzel 😄🤗