Beslenme şekli saç sağlığını etkileyebilir ve dolayısıyla saç uzamasını da etkileyebilir. Sağlıklı bir beslenme düzeni, vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminler, mineraller ve diğer besin maddelerini sağlar. Bu besin maddeleri, saçların sağlıklı büyümesi için önemlidir. Saçların büyük bir kısmı proteindir, bu nedenle yeterli miktarda protein tüketmek önemlidir. Balık, tavuk, hindi, yumurta, süt ürünleri, fasulye ve mercimek gibi protein açısından zengin gıdaları içeren bir diyet tercih edebilirsiniz.
maddi durumun nasıl bilmiyorum ama badem yağı kullanmani tavsiye ederim gözle görülür bir şekilde onarım ve bakım yapıyor ve 20gun içerisinde 1 1bucuk cm uzatıyor
Beslenme saçı etkiler bu em büyük etken ben yaklaşık 2 yıl olacak vichy dercos kullanıyorum yılda 2 cm uzayan saçım belime geliyor artık inanılmaz saçı uzatıp besliyor kepek egzama be varsa alıp götürüyor trendyol yorumlarına bakman yeterli ben onun üzerine şampuan tanimiyorum
Haftada bir keratin maskesi uygulayabilirsin. Kırılmaması, kepek yapmaması ve sağlıklı görünmesi için soğuk su ile saçlarını yıkamanı öneririm. Saçların incelip, Kırılmaması için duştan sonra saç kremi kullanmanı tavsiye ederim. Saç kremi olarak elseve tavsiye edebilirim.
eski berberimin müşterinin saçları yıkadığı şampuanın üzerinde "hızlı uzatan formül" yazıyordu. dedim daha sık gelelim diye mi bunu kullanıyosun :D ama markası neydi inan hatırlamıyorum