Saç Bakım Saç bakımı rutininiz var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Düzenli olarak uyguladığınız saç bakımı rutininiz var mı?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Sebamed Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Saç bakımı rutininiz var mı? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Evet saçlarımı şampuan ile yıkıyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Genelde duştan sonra sprey sıkıyorum. Düzenli olarak kuaföre gidiyorum. Arada sırada saç maskesi yapıyorum. 1 0 Yorumla
BirGaribAbdal66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Henüz başlamadım randevu aldım bu ay içinde ektireceğim ondan sonra günlük bakım 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ben Sürekli Saç Bakımı Yapıyorum Çok Etkili Oluyor Saçlarıma 💯😎 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl günde 2 kez yıkarım canım başka bişey yok 1 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Duş alma rutinim aynı anda daç bakım rutinim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet saçlarımı şampuan ile yıkıyorum
Genelde duştan sonra sprey sıkıyorum. Düzenli olarak kuaföre gidiyorum. Arada sırada saç maskesi yapıyorum.
Henüz başlamadım randevu aldım bu ay içinde ektireceğim ondan sonra günlük bakım
Ben Sürekli Saç Bakımı Yapıyorum Çok Etkili Oluyor Saçlarıma 💯😎
günde 2 kez yıkarım canım başka bişey yok
Duş alma rutinim aynı anda daç bakım rutinim
Ben yapiyom evet
Bolca Yıkamak bebem
Yeşil hacı şakir