Düzenli olarak haftada 1 2 ilk başta dökülme sebebiyle başlamış da olsam daha sonra gözle görülür canlılık kazandırdığını gördükçe bırakamadığım yumurta zeytinyağı kürünü uyguluyorum sürekli. Cok zahmetli ve meşakkatli fakat değiyor 😂
uzun zamandır yapmıyorum çünkü saç yok bugün randevu aldım gidip görüştüm 2 hafta sonra ektireceğim sabah 9.30 'dan akşam 5 e kadar sürecekmiş en önden arkaya ekilecek
@3_FourLeafClover_2 henuz kullanmaya yeni başladım ben. Ama saclarim çok elektrikleniyordu onu engelliyor ve daha yumusa parlak saclarim. Uzama etkisini daha uzun vadede anlayacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saçlarıma en son şampuan bakımı yapmıştım yani normal yıkadım.
Düzenli olarak haftada 1 2 ilk başta dökülme sebebiyle başlamış da olsam daha sonra gözle görülür canlılık kazandırdığını gördükçe bırakamadığım yumurta zeytinyağı kürünü uyguluyorum sürekli. Cok zahmetli ve meşakkatli fakat değiyor 😂
Hindistan cevizi yagi da suruyorum arada kokusu cok hoş
uzun zamandır yapmıyorum çünkü saç yok bugün randevu aldım gidip görüştüm 2 hafta sonra ektireceğim sabah 9.30 'dan akşam 5 e kadar sürecekmiş en önden arkaya ekilecek
duştan sonra urban care tonik sıktım benim max saç bakımı bu dksjsh
Ben duştan sonra saç bakım spreyimi sıkarım. Bazen de saç maskemi yaparım.
Tepede az bi saç dikilmişti avucumu yalayıp oraya bastırdım. Sayılır mı ki 😂
Ekstra bir şey kullanmıyorum saçlarım için.
Biberiye yağı ve badem yagi sürüyorum cok faydali oluyor.
Biberiye yağı uzatma konusunda faydalı mı hep öyle söylüyorlar ama emin olup alamıyorum
@3_FourLeafClover_2 henuz kullanmaya yeni başladım ben. Ama saclarim çok elektrikleniyordu onu engelliyor ve daha yumusa parlak saclarim. Uzama etkisini daha uzun vadede anlayacağım
Uçlarını kısalttım, bazı yerlerine de boya yaptırdım sonra da fön çektirdim :)
Saç kremi kullanıp üstüne bakım yağı sürdüm
Ayrıca bir bakım yapmıyorum
Bugün yağ bakımı yapmıştım
Ya Ben Saçlarımı Normal Bakımlı Yıkıyorum 💯😎
Yıkadım normal şekilde
Su tuttum aşkım 🤣
bıcı bıcı yaptım :)
Saç maskesi yaptım..
1 ay önce keratin