Saçlarım kuru taramada bile çok fazla dökülür oldu saçımı taramaya korkar oldum. Duşta ve kuruyken örgüyü açınca taradığımda
yoğun bir şekilde dökülüyor ne yapacağım bilmiyorum. Saçımda açılma ve seyrekleşme olur diye çok korkuyorum. Doktor vitaminsizlikten dedi iki ilaç yazdı bir haftadır onu kullanıyorum etki göstermesi için 8 ay kullanmam gerekiyormuş. O süre zarfında saçım kalmayacak bu gidişle ama lütfen bilen varsa Yardımcı olsun bana çok üzülüyorum saçlarım çok uzundu uzun olduğu için dökülmesi çok görünüyor diye gidip omzumda kestirdim hâlâ çok dökülüyor elimi bile atamıyorum saçıma ne yapmam lazım her taramada resmen bir tutam iki parmak kalınlığında yani saç dökülüyor
yoğun bir şekilde dökülüyor ne yapacağım bilmiyorum. Saçımda açılma ve seyrekleşme olur diye çok korkuyorum. Doktor vitaminsizlikten dedi iki ilaç yazdı bir haftadır onu kullanıyorum etki göstermesi için 8 ay kullanmam gerekiyormuş. O süre zarfında saçım kalmayacak bu gidişle ama lütfen bilen varsa Yardımcı olsun bana çok üzülüyorum saçlarım çok uzundu uzun olduğu için dökülmesi çok görünüyor diye gidip omzumda kestirdim hâlâ çok dökülüyor elimi bile atamıyorum saçıma ne yapmam lazım her taramada resmen bir tutam iki parmak kalınlığında yani saç dökülüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafanda dökülecek saç kalmazsa, saç dökülmen de durur
Ciddi bir soru sordum nasıl bu kadar cani bir düşüncede olabiliyorsunuz ya üzüldüğümü belirttim o kadar şu saçma yoruma bak
İnstagramda Ertuğ Evrekli hocanın videosu var saç dökülmesiyle ilgili, onu izleyebilirsiniz:)
Protein alman lazìm yumurta sarisi yut çig
Kazitmak
Erkek olsam yapacağım ilk şey olurdu
Uzgunum
Dermayolog
Yaş kac
22
Bak önce eksik vitamini tamamla bide cok güzel şampuan lar satılıyor al dene derim bide biraz kısa tut sacı istersen
Kısa kestirdim zaten vitaminleri alınca duracaksa eğer şu an bu kadar dökülüyor olmasıyla kalmayacak saç zaten ne faydası olacak o zaman
Detaylı bilgi ister misin gizlisin sen ama
Şampuan