Sizi siz yapan saç rengi nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Sizi siz yapan saç rengi nedir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kahverengiye benzer bir saç Pembemsi morumsu ve aynı zamanda Kırmızımsı bir saç rengi. Saçımın şöyle bir özel rengi olacak. O öyle bir özel renk kiiii Böyel saçımı ellemeden düz durunca bir an Diceniz "E bu siyaaah" sonra diceniz "Bu siyah değil siyah daha koyu olur bu rengin adı ne" diceksiniz. Sonra güneşe çıkıncı saçlarım kırmızı kırmızı parlicak ondan sonra eve geçecez ondan sonra saçım topuz yaparken Saçlarım o topuzun altında minik pembiş be mor bir renk olacak lamba ışığının altında felan. Ondan sonra kendi saçımı güneşe doğru uzatınca kıyılarından bir tane Turuncu renk çıkacak felan... O kadar çok isterdim kiiiii... öyle saç rengimin olmasını. Yaw fena mı olurdu onun bir adı vardı ama unuttum şimdi M ile başlıyordu ama her neyse işte o renkten olacak felan herkes saç boya mı soracak sonra bende boya değil kendi saç rengim demeyi çok isterdim. Ama onun yerine saçım aşağıda ki gibi şimdi aşağıda biraz kötü çıktı ama normalde daha açık. Saçımın rengi açık kestane ile koyu sarı arası bir şey normalde kamera ile çekince Kumral oluyor saçlarım ama gerçek hayatta öyle değil. Az önce bahsettiğim saç rengi çok hoş ben ondan isterdim... boya olarakta o renk işte... İsmini unuttuğum renk
Bugün sarıya boyadım garip kendime daha alışamadım. Her renk bnce güzel
Yakışmış olmalı
Alıştığı zaman gözünü aynadan alamazsın 🙃
Bence öyle olacak
Kumralım ama sarıyı da yakıştırıyorlar, kararsız...
Ben sar ve kumral saç renklerini daha çok seviyorum zaten benim saçlarımın doğal rengi bu başka bir renk de kullanmak istemezdim hiç bir şekilde
Cevap
18Cevap
Askeriye kuaföre saçımı boyatmaya gitmistm. Saçlarım o zaman sariydi ve siyah renge boyatacaktm. Boyadıktan sonra saçlarımı çocuk bana dönüp siyahtan asla vazgeçme seni sen yapan bu renk dedi. O günden sonra da siyah dışında başka renge boyatmadm degsklik olsun die mavi siyah a boyatiyrm arada o kadr
Bak yine fotoğraf paylasmis Instagramda o kadar soykedim fotoğrafların sorularda kullanılıyor diye Amerika'ya uçak bileti alıp giyeyim bari saçını başını yolayim hatunun 😂
Bilmiyorum hangi renk bana yakışıyor çözemedim koyu renkler yakışmıyor kızıl bakır kumral tonları da yakışmıyor her sarıtonuda yakışmıyor 😂
Beni ben yapan saç rengim doğuştan gelen saç rengim. Çünkü zaten o şekilde doğduğum için o saç rengi beni, özümü yansıtıyordur
Şablonlar değişmiyor :)) soru ve görseli görünce gadalara geldik dedim içimden.. Şimdi de dışımdan diyorum 😅
Saçım yok, olanlar düşünsün.
Aslında sariydi da ben siyah yaptım ) orjinal saçlarım açık kumral sarı tonuna yakın
Sarı hariç her rengi denedim şu anlık kahverengi benim rengim
açık kumral orjinal halim ama sarı çok kullandım mesela şu görselde ki tonlar
Daha önce hiç saçlarımı boyatmadım kendi doğal rengim
Bence siyah ama kızılı da sevmiştim. O da çok çabuk akıyor ya 😂
Bilmem sarı kızıl mavi hepsini denedim ve kullandığım süreçte çok beğenerek kullandım
saçlarımı boyamadim hiç o yüzden türevlerinin hâli yok dhdhdh
Koyu kestaneye boyarim. hep bı çılgınlık yapıp bakır denemiştim ama bir daha tovbee😂
Kendi saç rengim tabii ki 😄
Siyah, kendi saç rengim.
Sarılii bana çok yakışıyor
Sarışınım birazda kumral gibi
Turuncu kizil 👩🏻🦰🧡
Doğal kendi rengi ( koyu renk) 🤎
ısıltılı acık kahverengi
Koyu kızıl lakin kendi saçlarım siyah
Göz rengim mavi olduğu için sarı saç
kendi kahve rengim asko💅
bakırdı Ama siyaha boyadım
O dudaklar tam em, melik ahhhh