Demir eksikliğine bağlı saç dökülmesi var, ne kadar sürede saç dökülmesi durur ve yeni saçlar çıkar?

İyi günler. İBS hastalığından dolayı bağırsakta kanama var. Bu yüzden hastalık için buscopan hap ve duphalac şurup kullanıyorum. Bu hastalıktan dolayı ferritin değeri 22 civarı çıktı normalde saçlar için en az 70 olması gerekiyormuş. 2 kutu Feramatı sabah, akşam günde 2 defa kullanarak bugün sabah bitirdim ama saç dökülmesi devam ediyor. Hastalık devam ediyor olabilir ama azaldı gibi en azından kanama olmadığını düşünüyorum çünkü büyük abdestimi yaparken kırmızılık görmüyorum. Peçetede de önceden pembe kan oluyordu, şu an yok. Bir tek geçen biraz zorladığım da azıcık olmuştu. Ferritin bitti ama kaç gün sonra dökülme durur ve yeni saçlar çıkar? En azından 1 ay daha mı beklemem gerekir çünkü Ramazan'ın ortasında başlamıştım diye hatırlıyorum. Bu zamana kadar 2 kutu Feramat saç için işe yaramaz mıydı? Zaten dikkat eksikliği, nefes darlığı ve huzursuz bacak sendromu da vs. çekiyorum ayrıca daha önce kolay yoruluyordum ama şu an günde 6-7 saat uyduktan sonra uyanıyorum. Tek uyku problemim düzeldi gibi onun dışında bilmiyorum.

Demir eksikliğine bağlı saç dökülmesi var, ne kadar sürede saç dökülmesi durur ve yeni saçlar çıkar?