Saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ve şampuanımı saç dökülmelerine karşı iyi gelen şampuanlarda seçiyorum. Bu seçimi yaparken şampuanın içeriğine dikkat ediyorum. Peki siz nelere dikkat ederek şampuan alırsınız?

Saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ve şampuanımı saç dökülmelerine karşı iyi gelen şampuanlarda seçiyorum. Bu seçimi yaparken şampuanın içeriğine dikkat ediyorum. Peki siz nelere dikkat ederek şampuan alırsınız?

Ben genelde ürünün içeriğine bakıyorum daha çok Saç Tipine Uygun Şampuan Seçimi: Saç dökülmesi problemiyle karşı karşıya olanlar, saç tipine uygun bir şampuan seçmelidirler. Örneğin, kuru saçlar için nemlendirici, yağlı saçlar için ise sebum üretimini azaltan şampuanlar tercih edilmelidir.
Doğal İçerikli Şampuanlar: Doğal içerikli şampuanlar, saç dökülmesine karşı mücadele etmek için önerilen en iyi seçeneklerden biridir. Biotin, keratin, çinko, amino asitler, bitki özleri ve yağlar gibi saç sağlığına faydalı bileşenleri içerirler.
Saç Derisini Temizleyen Şampuanlar: Saç derisinde birikmiş yağ ve kir, saç dökülmesine neden olabilir. Bu nedenle, saç dökülmesine karşı mücadele etmek için, saç derisini temizleyen şampuanlar tercih edilmelidir.
Cevap
4Cevap
şu an kullandığım şampuan ogx biotinli ama sevmedim çünkü aşırı yağlandırıyor saçlarımı şimdi revox at kuyruğu şampuanını alıcam clasic olanı bakalım bir de onu deniyim
Bioblend olan var onu tercih ediyorum
Markasına ve kalitesine
Headandshoalders ve Clear
Sodium Loureth Sülfath olmamasına dikkat ederim.
Kalite
Dökülmeye karşı
yapıştırıcı etkisine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?