Ümit ve salcanoya bindim, Ümit berbat kalıyor salcano yanında. Bi de bianchiye binip farkı görebilsem karar verecem. Binemediğim için salcano diyorum ama aklımda bianchi var
2700 küsüre kadar çıktıysan sana önerim 3.500 e ng 750 al bianchi snape o pararı verme bianchi pişmanlıktır vites takımları çok sıkıntılı. salcano asla pişman ettirmez benim salcano ng650 im var 14 sene oldu alalı hala kullanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben Bianchi kullanıyorum o yüzden Bianchi'yi işaretledim 🙂
Ümit ve salcanoya bindim, Ümit berbat kalıyor salcano yanında. Bi de bianchiye binip farkı görebilsem karar verecem. Binemediğim için salcano diyorum ama aklımda bianchi var
Salcanoyu bilmiyorum
Bianchi snap. 15 yıl önce çocukken almıştım geçen sene bisikletçiye lastiklerini yenilettim hala aynı bisikleti kullanıyorum
Vay be, 15 sene ha. Ama 15 sene öncekiyle şimdiki aynı kalite değildir
Ben hala kullanıyorum gerçekten kaliteli bir bisikletim var bianchi den memnunum
Bianchi kalitesini bilmeyen yok zaten. Hiç binmedim. Farkı görebilsem karar vereceğim
Ben salcanoya bindiydin güzeldi ama bu modele binmedim
Hız konusunda bacaklarının kuvveti kadar
Bu iyiydi
salcano hector ne kadar
GittiGidiyorda 2300 küsur. Ücretsiz kurulum kuponu da var 26 jant. Sıfır. Bianchi de 2700 küsur
2700 küsüre kadar çıktıysan sana önerim 3.500 e ng 750 al bianchi snape o pararı verme bianchi pişmanlıktır vites takımları çok sıkıntılı. salcano asla pişman ettirmez benim salcano ng650 im var 14 sene oldu alalı hala kullanıyorum
O zaman salça hector alıyorum. Bir de mandallı kelebek vites hoşuma gidiyor. Onlar iyi midir? Çevirmeli almak istemiyorum
abi çevirmeli vites bi süre sonra aşınıyo.
Salcano