25 bence hayatın tam ortası. Kendini geliştirmişsin üniversiteni bitirmişsin veya bitmeye yakındır aklındaki hedeflere ulaşmışsındır hayatını düzene koymuş iş sahibisindir. Gençliğin kıymetini iyi bilmek gerek. Herkes yaşlanacak.

25 bence hayatın tam ortası. Kendini geliştirmişsin üniversiteni bitirmişsin veya bitmeye yakındır aklındaki hedeflere ulaşmışsındır hayatını düzene koymuş iş sahibisindir. Gençliğin kıymetini iyi bilmek gerek. Herkes yaşlanacak.
Aynen dediklerin o kadar doğru ki kardeşim bende 30 yaşında zamanın kıymetini iyi bilemeyen kendiyle ailesiyle insanlarla onla bunla şunla savaşmaktan kendini yeteri kadar sevememekten kendine yeteri kadar değer vermemekten dolayı bu yaşımda bütün bu acı gerçekleri farkettim ama olan oldu iş işten çoktan geçti sonuç ölüm ile yaşam arasındaki çizgide savaşıyorum bir hiçim sonuç koca bir sıfır ve kepaze bir hayat o yüzden zamanın kıymetini iyi bilin kardeşlerim bazen benim gibi öyle bir noktaya gelirsinizki anlatamam size...
Biliyorum amca çocukları gibiyiz zaten ayrıca astrolojiye de çok meraklıyım zaten anlarsın işte aynı gurubun aynı kafasıyız bilirsin ayrıca sana müsait bir zamanda yazacağım biliyorsun şu an gerçekten çok kötü durumlardayım biraz sakin bir kafayla konuşmamız iyi olur bin türlü şeyle uğraşıyorum tek derdim keşke o olsaydı...
En güzel yaşlar 30 ile 40 arasında olan yaslardir her yönden rahatsızdır ev araba iş vs alfa modu
Cevap
2Cevap
bence yaş önemli değil insanın mutlu olacağı şeyi bulması önemli
Erkeklerin prime donemleri 25 yaş öncesidir.
Yok be nerrdee derdo olduk
Türkiye'dekiler sürünüyor
bok gibi hayatlari
Bu kapitalist düzende parasız sadece sürünürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar