Ben hiç türkü bara gitmedim açıkçası merak ediyorum. Siz gittiniz mi, ortamı, ambiyansı nasıl? Eğlenceli mi?

Ben hiç türkü bara gitmedim açıkçası merak ediyorum. Siz gittiniz mi, ortamı, ambiyansı nasıl? Eğlenceli mi?

Gittiğin mekanın vizyonuna ve kitlesine göre göre değişir. Tek vurmalı çalgı, gitar ve flüt olan bir yere gitmiştim misal, baya herkes konsere gitmiş gibi sessiz sessiz dinliyordu. Bazılarında gerçekten bağlamasına / sazına hakim, ne yaptığını bilen insanlar çıkıyor; bir yandan muhabbet devam ediyor.
Ama kimileri, biraz da kitlenin talebine göre baya kopkopçu oluyor. Aşırı yüksek sesli bir elektro bağlama veya davul/zurna eşliğinde, durmadan halay çekilen bir mekana denk gelmişliğim de var asdgfsh
Ucuz kıyafetlerinin abartılı dekoltelerinden dışarıya fırlamak üzere olan iri memeleri, aşağı yukarı gidip gelen kadınlar; yüz hatları keskin, bakışları karanlık, saçı sakalı kapkara adamların halay çektiği, insanı sadece cinsellikten değil, hayattan da soğutan, türkü diye ne çaldıkları da belli olmayan mekanlar.
Cevap
3Cevap
gitmedim
Türkü barlar felsefe edebiyat duygu kokar
Gitmedim
Gittim evet.
Genelde kasvetli ve depresif
Gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?