Eğitim & Kariyer Üniversite arkadaşsız geçirilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Okul da hiç arkadaşım yok. Yani sadece selama selam olarak geçirdiğim arkadaşlarım var. Güncellemeler+1 yıl ... Üniversite arkadaşsız geçirilir mi? Cevapla Üniversite Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Üniversite guruplarına katılın derim hem arkadaşlık ilişkileri hem de sosyalleşmeniz artar ayrıca yeni hobiler edinebilirsiniz... 0 0 Yorumla
neyapsambilmek Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Arkadaş Bırak sevgilisi geçirmek bile aptallık Ben aptallığı çok yaptım şimdi kadına ulaşamıyorum kadına tapıyorum yani o derece 0 0 Yorumla
sipscreal Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben yaptım ama zor oluyor. Zorluğu ise yalnız kalmak 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl neden yok bulursun hangi bölum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İki yüzlü olduklarını öğrendim Yorumla kjhhg793 +1 yıl unide baska bölümden baska sınıftan bul yasın kaç kaçıncı sınıfsın Yorumla
OnlinePsikolog25 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl geçiriliyor benimde öyle geçti 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sıkılmadın mı Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl hayırr evden okula okuldan eve Yorumla Soran +1 yıl yemekhane de ne yaptın peki Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl aynı ilde okudum Yorumla Soran +1 yıl okulun yemekhanesine gittin mi Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl gittimm Yorumla Soran +1 yıl tek mi Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl genelde evet Yorumla Soran +1 yıl Çok sıkıcı demi Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl sıkıldım bayaa Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Bir arkadaş bul kendine 0 2 Yorumla ahbufjft +1 yıl Hey bana yazar mısın sana yazamıyorum Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Yazdım Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaçıncı sınıfsın ki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 ve 2 çapraza kaldım Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçer de sıkıcı olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aslında vardı iki yüzlü olduklarını öğrendim hemde şimdi Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl O zaman hiç olmasın daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Sıkıcı geçecek işte Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Kaç senen kaldı ki? Yorumla Soran +1 yıl 3 yıl Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Belki başka arkadaşlar edinirsin 3 yılda, az zaman değil sonuçta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Üniversite guruplarına katılın derim hem arkadaşlık ilişkileri hem de sosyalleşmeniz artar ayrıca yeni hobiler edinebilirsiniz...
Arkadaş Bırak sevgilisi geçirmek bile aptallık Ben aptallığı çok yaptım şimdi kadına ulaşamıyorum kadına tapıyorum yani o derece
Ben yaptım ama zor oluyor. Zorluğu ise yalnız kalmak
neden yok bulursun hangi bölum
İki yüzlü olduklarını öğrendim
unide baska bölümden baska sınıftan bul yasın kaç kaçıncı sınıfsın
geçiriliyor benimde öyle geçti
Hiç sıkılmadın mı
hayırr evden okula okuldan eve
yemekhane de ne yaptın peki
aynı ilde okudum
okulun yemekhanesine gittin mi
gittimm
tek mi