Arkadaşlar selam kısaca hayatımdan bahsedeyim. Benim babam alkolik her gün eve içip gelir. Ona daha fazla katlanamiyorum. Bir sevgilim vardı bu yaz nişan planlıyorduk 3.5 yıllıktı ilişkimiz sonra beni 4 aydır aldattığını öğrendim. Ayrıldık ve o beni aldattığı kizla devam ediyor. Çok bunaldım son 6 aydır evden çıkamıyorum. Memlekerimde bire tane arkadaşım var sadece o nda üni gidecek. Ben yeni mezunum iş bulamıyorum. Kpss hazırlamaya karar verdim. Bir sene daha bu illet sehirdeyim yani. Bu süreçte ne gibi etkinlikler yapabilirim. Arkadaşım yok ona göre önerilerde bulunabilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir der ailem baskıcı herr istediğim saatte dışarı çıkamıyoru. Uygun saatlerde ne yapabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Spor salonuna yazılmayi düşünüyorum
Kpss'ye hazırlanırken sosyal aktivite olarak ne yapabilirim?
Kendine odaklanmalısın hayatında çok üzücü yorucu şeyler yaşamışsın bu süreçte kendini bulmalısın kendinle ilgili etkinlikler yapmalısın insanın en iyi arkadaşı kendisidir inan bana ilk aylar çok sıkıcı gelir sonrası çok güzeldir
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ben de artık kendimi bulmak istiyorum. Sosyal medyadan uzaklassmakla baslicam ama arkadaşlarımin hepsi farklı şehirde. Kimseyle iletişim kurmadan dayanabilir miyim bilmiyorum. Korkuyorum dayanamam geri dönerim diye. Geri dönersem ders çalışamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine odaklanmalısın hayatında çok üzücü yorucu şeyler yaşamışsın bu süreçte kendini bulmalısın kendinle ilgili etkinlikler yapmalısın insanın en iyi arkadaşı kendisidir inan bana ilk aylar çok sıkıcı gelir sonrası çok güzeldir
Evet ben de artık kendimi bulmak istiyorum. Sosyal medyadan uzaklassmakla baslicam ama arkadaşlarımin hepsi farklı şehirde. Kimseyle iletişim kurmadan dayanabilir miyim bilmiyorum. Korkuyorum dayanamam geri dönerim diye. Geri dönersem ders çalışamam.
Kendini bulursan korkularını yenersin iradeli ol
Bakalım nasıl olacak
Olmaz ise bana sövme bak jvjbjvj
skskahsajshau söz veremem
Ben bu yoldan gittim inan bana o kadar rahat oluyor ki eğer başarırsan mutluluk kaynağı oluyor
Anime izle ben de kpssye hazırlanıyorum
Ya dizi film izliyorum ama onlardan da sıkıldım. Evden çıkaracak bir fikir.
Spora başla
Düşündüm