Bu neden bu kadar güzel?

Arkadaşlar başkasına ait olan biriyle şey yapmak neden bu kadar güzel 😊ben en başta önce on sekiz yaşındayken felan benden on beş yaş büyük yani otuz üç yaşında olan evli bir adamla arada bir birlikte oluyordum, sonra ben başka bir şehirde üniversite okurken yine aynı şekilde benden on yedi yaş felan büyük bir adamla birlikte oluyordum arada ama o başkasına ait değildi evde kalmıştı 😂, şimdi de nişanlı olan biriyle şey yapıyoruz arada ve çok aşırı hoşuma gidiyor üstelik ikimizin de başkasına ait olup da birbirimizle böyle şeyler yapmamız daha bir çok azdırıyor bence bizi (benim de sevgilim var gayet de ciddi düşünüyoruz ama onunla evlendiğimde bile bırakmayacağım o nişanlı aşkımı) bazen gerçekten de iyi ki bu kadar güzelim diyorum çünkü bu sayede istediğim her "şeyi" elde ediyorum , ama bu nişanlı olan arada bir şey yaptığım yaşıma yakın benden dört yaş felan büyük sadece zaten de en çok bunu Seviyorum çünkü diğerleriyle sadece şey yapıyorduk yani beni sadece şey yapmak için kullanıyorlardı ama bununla aynı zamanda sevgiliyiz de birlikte Bir şeyler de yapıyoruz ❤️sizin aranızda hiç başkasına ait olan biriyle birlikte olan ve bu durum benim gibi çok hoşuna giden var mı?
Bu neden bu kadar güzel?