Herkes hedeflediği şeyin peşinden koşmaya çalışıyor kimi başarıyor kimiside hayattan çelme yiyor ama mücadele ediyor peki ya sizin amacınız ne hiç bu amaca hizmet ettiniz mi yoksa sadece kafanızdaki senaryo ile yetinmeyi mi tercih ettiniz
Amaçsız amaçsiz yasiyorum... bi umut filizlense acimadan söküp atıyorlar bıraktım herşeyi artık canim ne isterse kafama nasil eserse... tabi buna da müsade edilirse
Yok hayir mesela en ufak bir sey esti kafana yapacaksin diyelim hemen biri çıkıyor ailem arkadaslar ne bileyim birileri o öyle olmaz bu böyle diye hevesini kaçırıyor😊yani kafana eseni bile musade etmezlerse yapmiyorsun demek istedim
Sen hayattan değil tanıdıklarından çelme yiyormuşsun demek ki 😀 aslında bunu çözmenin yani hevesinin kursağında kalmamasının bende bir çözümü var yapacağın şey her neyse detaylı düşün ve donanımlı bir şekilde yap karşı taraf kararlarına saygı duymaktan başka bir şey yapamaz böylelikle spontane gelişen ya da kafana estiği şeyleri uygulamaya geçtiğinde kimse bu şeyin hakkında yorum yapamaz çünkü illa bir cevabı olur derler onların hevesini kursağında bırakmış olursun
Sıkıntı yok okuma problemim yok sonucta 😂Çok haklisin aslinda yani onu öyle bir yap ki karsi taraf haksiz çıksın diyorsun.. güçsüz hissettigin bir konuda en ufak bir negatiflik cabuk yilmama neden oluyor sanirim
Güzel bir kariyer güzel bir vücut huzur dolu bir yaşam hangisini başardın diye soracak olursan sadece vücutta biraz ilerleme kaydettim diğerleri taslakta bekliyor umarım ölene dek beklemez
Ahahhas acele etsen iyi olur zaman hızlı akiyor.. he birde benim gibi tüm umutlarin tukendiginde enerjin bitiyor hevesin kalmiyor hiç birşeye naçizane tavsiyemdir.😊
Tüketmesen iyiydi be neyse en azindan kirintilar varmış 😂yalniz bana iyi çözumler oneriyordun insan baskasina daha kolay careler buluyor değil mi kendine gelince zor 😂🤷♀️
En İyi Cevaplar