Kültür & Sanat İzmir fuarına gelecek olan var mı? Gülsee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu akşam benimle İzmir fuarına gelecek olan var mııı herkes plan yapmış boş kimseyi bulamadım 😓 İzmir fuarına gelecek olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 560 cevap paylaştı. İzmirde yaşamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl 2 gün gezindik oraları yetti, fena kalabalık.. 1 0 Yorumla
dobrabey09 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Akşam kaç gibi? Bayadır gidip biakşam akşam dönme dolapta keyif sigarası yakasım vardı zaten 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl İzmir fuarı ne üzerine ki 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl Etkinlikler, lunapark, konser vs Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Kızları hakkında olsa giderdim Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl 3 saat once desen ayarlar cikar yola gelirdim ya 0 0 Yorumla
PrensinProfili Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 72% +1 yıl Aşırı kalabalık ya gitme niyetim var da 0 0 Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Dun akşam gittim 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl İlk gün çok kalabalık değil miydi Yorumla istanbully34-8 +1 yıl Kalabalıktı güzeldi 😇 Yorumla
YANLIZADAMM001 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 38% +1 yıl Ne Fuarı 0 1 Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Aman güzel yavaş yürü canım cananım. Yorumla
FrogMan35 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bu akşam olabilir.. 0 3 Yorumla Gülsee +1 yıl Geç gördüm.. Yorumla FrogMan35 +1 yıl Pekii :( Yorumla FrogMan35 +1 yıl Bugün var mı faaliyet? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İzmirde yaşamıyorum maalesef
2 gün gezindik oraları yetti, fena kalabalık..
Akşam kaç gibi? Bayadır gidip biakşam akşam dönme dolapta keyif sigarası yakasım vardı zaten
İzmir fuarı ne üzerine ki
Etkinlikler, lunapark, konser vs
Kızları hakkında olsa giderdim
3 saat once desen ayarlar cikar yola gelirdim ya
Aşırı kalabalık ya gitme niyetim var da
Ben gelirdim. ama müsait değilim
Eski tadı tuzu var mı?
Dun akşam gittim
İlk gün çok kalabalık değil miydi
Kalabalıktı güzeldi 😇
Ben gelmem
Olurr