aşktan hayır gelmez bugün aşığım seviyorum diyen kadın yarına kalmadan ayrılır parayla en azından bir araba alırım ben onu satmadan o beni satmaz en azından :D
Şuanki geleceği, ormanda karanlık bir gecede tuhaf seslerin ve görüntülerin olduğu bir durumda bu seçeneklerden hiç birine nişan alıp vuramam. Kitap dolu kapının deliğine nişan alıp istediğim kitabı bu bulur ve hayatıma tatbik edersem işte o zaman yokum ışıklanır ve sesler birer müzik, ve gürüntüler de birer sanat eseri gibi gürünecektir.
Sukur edilmezse çoğu bulamazsın ilk once azla yetinmeyi 33 10 kullan alo desin yeter sonra xiomina lenovo Samsung ardından Apple ardından bananasa gecersin xd
Zamana bıraktım diye başkasi sahipleniyorsa.. köpek ya da kedi yavrusudur o ksksjs.. ask emel ister ya .. ilk önüme çıkana da aşık olmadik şükür.. aşksız da olur o zaman olayorda ölmedim daha
Cakaldir o esat çakal xdd Aşk emel, emek, emeklilik, emsal, temenni, temsil, takdir, tadilat, tahsilat, tahmin, tatmin her dey ister bu kadar çok istek olunca aşkı kimse bulamıyor. Bulunmayan hint kumaşı gibidir aşk tam buldum dersin başkası giyer ipek kıyafeti xd Aşksız hayat yaşanır elbet çaya atılmayan şeker tozları gibi bekler durur öne atılmak