Artemis 2 projesi başarılı olunca ABD 1972'den sonra ilk defa Ay'a insanlı mürettebat göndermiş olacak.
Görevin planlanan tarihi Kasım 2024.

Artemis 2 projesi başarılı olunca ABD 1972'den sonra ilk defa Ay'a insanlı mürettebat göndermiş olacak.
Görevin planlanan tarihi Kasım 2024.

Güzel bir meydan okuma , Aya indirme görevi zordur, uzaya göndermeye benzemez. Yeniden denemeye başlamalarının nedeninin marsa insanlı yolculuga hazırlık oldugunu düşünüyorum , Yeni teknik ve teknolojileri deneyecekler. Bu süreçte öğrenecekleri bilgileri Mars'a gidişte kullanacaklar diye düşünüyorum , yoksa ayda öğrenilecek çok fazla yeni bir şey yok
Bir bu adamlara bakıyorsun bir bizim insanlara bakıyorsun. Sonra diyorsun ki tanrı varsa nasıl bu orta doğu coğrafyasında ki kişilerden yana olur. Sonra tabi diyorsun ki tanrı yok o zaman
harika bir mantık yürütme, tanrınn ortadogudaki insanlardan yana oldugunu nasıl çıkardıgını çok merak ediyorum. Belki de tanrı çalışıp üretenden yanadır. Kim bilir :D
Olayı anlamamışsın. Ben onların gözünden dedim tanrı onlardan yana diye. Ben zaten tanrıya inanmıyorum
inanmıyorsan bence yorum yapma tanrı hakkında. insan inanmadığı bir şey hakkında konuşarak enerjisini harcayacak kadar avare olamaz diye düşünüyorum
Sana mı soracağım? Kendi işine bak.
Bu tanrıya inanmayanlara güzel argüman getirince neden konuşmada oyunbozanlık yapıyorlar hep merak etmişimdir.
Hangi argümanın var ya? Bir tane argüman yok tanrıyı kanıtlamak için
Ben tanrıyı kanıtlamadım. ki, öyle bir derdim de yok. Olmadığını düşündüğün bir olgu üzerine tartışmanın yorum yapmanın anlamsızlığıdan bahsettim.
Kardeş sen sanırım kendini bulamamışsın. bir şey söylüyorum sanıyorsun ama boş konuşuyorsun
Çok net bir şey söylüyorum : Olmayan bir şeyle ne kadar ilgilisin ve olmayacak konuyu oraya bağlıyorsun. Kendi travmanı dışa vuruyorsun ve bunun suçunu da olmadığına inandığın bir varlığa inanan topluma atıyor gibisin
Dostum kelime oyunlarını bırak. Ben istediğimi savunur istediğimi eleştiririm. Sen benim eleştiri hakkıma müdahale edemezsin. Boş yapmayı bırak. Kendini felsefeci sanma
Cümlelerin zaten her şeyi anlatıyor. Tam da beklediğim gibi... Hiç şaşırtmadın.
Kardeş sen inandığın varlığa birileri inanmadığında raydan çıkıyorsun bence
İnandığımı bile söylemedim. Muhtemelen ben agnostiğim ancak kendimi etiketlemeyi sevmiyorum. Çok net şekilde anlattığımı düşününüyorum ancak sen her seferinde "boş yapma" benzeri kaba ifadelerle geçiştirdin. Gerçekten kendine ait bir fikrin varsa paylaş, ezbere konuşma ve karşındaki kişileri değerlendirken basmakalıp , ön yargılı fikirlere bel bağlama. Daha ilk cümleden benim bir dine mensup olduğumu ve bir fikri savunduğumu varsayarak zaten hatalı bir başlangıç yaptın. Olmayan bir şey üzerine bu kadar kafanı yorma,
Dostum ciddi diyorum sıkıntıların var. Benim yorumuma atlayıp ahkam kesiyorsun, inanmıyorsan yorum yapma diye hem de gelip bana ders vermeye çalışıyorsun. Sen nasıl ki bana yorum yapma diyebiliyorsan bende inanmadığım hakkında yorum yapabilirim. Sen kendinde mi buluyorsun yorum yapma hakkını? İnsanlara ahkam kesmeyi? 35 yaşındasın öğrenemedin mi bazı şeyleri? Agnostik olup olmaman umrumda değil. Senin sorunun başka
Cevap
1Cevap
Güzel bir görev
Bilgim vardı şaşırmadım açıkçası. Sadece uzayda koloni kurma fikri canımı sıkıyor. Dünya bizim evimiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?