Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela yolun başında olmak, geleceğini kendi ellerinle istediğin gibi şekillendirebilmek. Her şeyi söylemiyorum, size bırakıyorum! 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela yolun başında olmak, geleceğini kendi ellerinle istediğin gibi şekillendirebilmek. Her şeyi söylemiyorum, size bırakıyorum! 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Genç olmanın en güzel yanı bence aşkı yaşamak kendini geliştirmek ve enerjinin olması tüm güzel şeyler bence genç yaşta yapılınca daha güzel oluyor. bir yaştan sonra insanın içinden bir şey yapmak gelmiyor maalesef ama tabi ki de yaş ile ilgisi olduğu kadar insanın ruhu ile de ilgili mesela ben bu yaşımda kendimi bitmiş hissediyorum ama 40 yaşında ki biri benden daha enerjik oluyor ya da daha çok içinde bir şeyler başarma isteği oluyor..
Mükemmel yazmışsın Barış emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Her birine katılıyorum 😅
Mutlu günler dilerim 😅
Teşekkür ederim senin de emeğine sağlık :) güzel soruların var
Ricalar ve teşekkürler senin güzelliğin Barış 😅
Genc görünmek başarmak için umudunun şansının olması bakış acının geniş olması çılgın ve enerjik olmak demek isterdim ama bu ülkede fakirsen tek avantajı genç görünüme sahip olmak sinir hastası açlık savaşında birde yanlış kişilerin içinde bir psikolojik hastasın psikoloğa gidecek lüksün de yoktur o genç görünümüde koruyabilmek zor bu ülkedeki şartlarla bir şeyler başarabilecek potansiyelinde olsa boş yani hep bir engel cïkar harcanırsın sosyal hayat desen tatili şehir gezilerini falan geçtim bir kahve 80 tl 2 parça kıyafet zor alırsın onuda giymeye kıyamazsın bakım ürünlerine hiç erişemezsin sosyal hayatın yoktur yani her daim mutsuzsun
Çok güzel yazmışsın, emeğine yüreğine gönlüne sağlık ama üzücü, moral bozucu bende biliyorum bunları fakat her şeye rağmen güzel şeyler de var
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir
Hayatta güzel şeyler de var görebilirsen görmek istersen görebilirsin
Bende zengin değilim ama çok şükür bir şeyler başardım aldım yaptım çok çalıştım beleş köfte yok 😅
Psikologları da hiç sevmiyorum tamamı ile boş mantıksız arkadaşım gitmişti öfke kontrol sorunu var demişti ilaçlar ile mal ettiler çocuğu avel gibi geziyor 😅
Ne öfke kontrol sorunu benim canım yok mu biz öfkelenmiyor muyuz?
Ama tutmak zorundayım frenlemek zorundayım kendimi ailem var sevdiklerim var dikkat etmeliyim hem öfke kötüdür öfkeyle kalkan zararla oturur demişler öfkeli olan ayakta ise otursun oturuyor ise uzansın en iyi pehlivan öfkesini yenendir hadisi şerif
Tip ve fizik geçici, kalbi güzel olanın yüzü de güzel olur genel olarak sivilce leke güzelliği bozmaz çok da şey etmemek lazım
Bende sinirli bir insanım ama mümkün olduğunca sakinleştiriyorum kendimi güzel şeylere odaklanıyorum sadece
Yanlış kişi daima olacaktır yol vereceksin
Olduğu kadar oluruna bakmalı
Ben senin yaşında ev kredisi ödüyordum 😅
Öyle kolay anlatmışsın ki o kadar kolay olsa hayat iyi bir şey olsa odakalanılabilecrk sürekli bir engel ve her uğraşının umudunun boşa cıkması kolay değil sürekli zorluk ve zorluk çalışarak her şey olsa keşke ben ev kredisi ödeyecek kadar uzun boylu değilim senin zamanında kredi borcu ödenebilirdir şimdi öde ödeyebiliyorsan
Yaşayan ölüyüz yani olumlu bir şey var mı ki her şey tersine
Hayır kolay değil gelişi güzel yazdıklarına karşılık yazdım
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir
Her şey zor ve kolay olabilir
Birlikten kuvvet doğar
Engel nedir açık olmadan bir şey diyemem sana engel gözüken başkası için engel olmayabilir
Çareler içinde çaresizlik çeken çok gördüm
Ne ile uğradığına bağlı nedir boş çıkan örneğin
Ben çok zorluk gördüm kolaylaştırdım
Ev kredisi ödeme çalışabiliyorsan 18 saat çalış dört sene, ben çalıştım 4 bin küsür sigortam var benim ek işten dolayı 😅
Şimdi de ödenir evi satıp annemle kardeşime pay edip kendi evime çıkmayı düşünüyorum
Kredileri takip ediyorum
2. Eller için 0.99 faizli kredi çıkacaktı seçimden önce söylenmişti
Tek başına daha zor birlikten kuvvet doğar tek başıma belki alamam şu an gelecekteki eşim ile alabilirim 😅
Ben robot gibi çalıştım tamam mı bir kuruş yemedim maaşımdan fazla kredi ödüyordum ben idare ettim zorlandım evet ama yaptım sonuç olarak
Olumlu bir şeyler var da görmek istemeyeni harikalar diyarına atsak orada bile zindan gibi gelir
Geçtiğimiz aylarda motorsiklet aldım maaşım şu an 15 ödemem 15 artı kredi kartından geçiniyorum şu an 😅
Beni görenler hep borçların bitti mi abi diyorlar 😅
Ben bile her şeye rağmen dimdik duruyorum dolandırıldım yoksa bu kadar sıkışmazdım
Ama her şeye rağmen umut ediyorum umut Allah'tan ümitsizlik şeytandandır
Tebrikler ona bakarsan bu sıkıntıları tek siz yaşamıyorsunuz bu ülkede alt tabaka herkes borc icinde ben bu düzene karşıyım bunu normalleştirmekte ne bileyim insanlar çalıştıkca rahatlamak yerine borçlanıyor bu ülkede sistem kölelik bir ömür borcla yaşamak poyanacılık yapamam
EyvAllah, tek ben değil. Abim 7 tane çocuğu var boy boy her biri her sene okula gidiyor. Dolandırıldı benden de daha fazla kat ve kat nice hacizleri vardı ama bitirdi bitirdik çok şükür
Bende alt tabaka insanım çok malım yok sıfıra sıfır gidiyorum eksiden giderken de şükür ederdim
Düzene bende karşıyım ama ne yapabilirsin yapabiliriz?
Var mı fikrin?
Beş sene boyunca bu düzen böyle ondan sonra hayırlısı
Ben şunu bilirim ne olursa olsun ben üstüme düşeni elimden geleni yapar ve güzelliklere odaklanırım 😅
Geri kalanının canı cehenneme 😅
Mutlu olacak gülecek şeyler buluyorum 😅
Sistem kötü sıkıntı ama sistemi başımıza getirenler daha da sıkıntı
Bende hiç sevmiyorum çalışmaya gelmişiz sanki berbat bir düzen lanet olsun 😅
Ama ne yapayım yani küseyim mi pes mi edeyim 😅
Anın tadını almayayım mı😅
Yapmazsan yapma canın sağolsun ve gönlünce olsun 🌸
Sen bilirsin 🌸
Herkes polyanacılık oyunu oynasa kimse üzülmezdi
Polyanacalık bir yerden sonra üzüyor ama çözüm odaklı olma konusunda haklısın bu arada dolandırılmanıza üzüldüm gecmiş olsun umarım düzelir bu durum bu arada teşekkür ederim
Evet bir yerden sonra üzebilir ama üzmeye de bilir Allah bilir.
Bu arada çevremde hep gençler çocuklar var. Nice çocuklar mahallemin çocukları 12 saat çalışıyorlar ekmek parası kazanıyorlar küçücük yaşlarda
Ablamda dolandırıldı 🤣ailede bir tek erkek kardeşim dolandırılmadı😅
Çok şükür bitti toparlandık abimin ki de bu sene bitiyor 😅evi de kira sen düşün o kadar çocuk 😅
Ricalar ve teşekkürler, iyi akşamlar yine gel🌸 Kızmadın umarım
Keşke çalışmaya değse ve çocukların çalışmasıda ayrı bir kötü durum umarım bundan sonra dolandırılmazsınız türkiyede baya yaygın bir durum yok kızmadım ben ters cıkıştım kusura bakma zaten gerginim bazı olaylardan o yüzden gereksiz tekpkilerim oluyor gelirim soruların gayet iyi
Keşke mümkün olduğunca uyarıyorum haklarını bildiriyor anlatıyorum. Kendimi bildim bileli. Çocuklar hep çalışıyor mahallemin çocukları gençleri hayat herkese aynı değil..
Amin inşaAllah insanlardan uzağım dolandırılmak derken çok borç verdim yüklü yüklü geri gelmedi abimde başkasına kredi çekti ödemediler öyle işte
Mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum ama mesela bu ay 4 bin birinden bin birinden yedi yüz elli birinden alacağım var 😅
Vermek istemesem de dayanamıyor veriyorum 😅
Olduğu kadar kaçıyorum işte 😅
Estağfurullah canın sağolsun 🌸 Teşekkür ederim senin güzelliğin 🌸
Kapatıyoruz sanırım 😅Mutlu akşamlar dilerim, hoşçakal iyi bak kendine 🌸
Bu devirde kimseye borç verilmez en büyük hata hep iyi niyet insanlar hep güvenip borç verdikleri için oluyor olanlar param yok diyeceksin borcunu ödeyen insan nadir kardeşini dolandıranlar bile var sanada mutlu akşamlar sende iyi bak kendine
Verilmez, bilmiyorum ama dayanamıyorum, çok şey ediyorlar üzülüyorum.
Param yok desem de karttan çek ver diyorlar 😅
Zaten param yok 😅
EyvAllah 😅🌸
😂😂 onlarda ne öyle ısrarla ben utanırdım
Sanki borcları başkasına yapmışlar herkese zor hayat insan kendi kendisini düşünmeli
He ya çok yüzsüzler 😅
Kartta da yoksa kredi çek diyorlar 🤣
Bir abi vardı 🤣😅öyle yalvardı ki bana üç beş gün anam babam sensin senden başka kimsem yok dedi gözlerim doldu filan 😅🤣5500 ken asgari ücret 10 bin istedi kredi çek dedi çekecektim 😅
Ama şey dedim abi iki telefonun var sat filan kaç para eder 5 bin e bir dahaki ay maaşın var 10 bin eder dedim 😅
Sonra 5 bin de versen yeter kardeşim dedi şüphelendim 😅🤣
En son ne verirsen ver dedi 🤣😅
Ulan dedim dolandıracak herhalde 😅🤣😂
Vermedim 😂🤣😅
Bir tanesi var her ay borç ister her ay verir verdiğinden fazlasını ister 🤣Ulan kendimi borçlu gibi hissediyorum 🤣😅😂
İnsanlar ne kadar tehlikeli olmuş ya icimiz bile dilenci dolandırıcı gercekten zor bende aynıyım de geç keşke biriside bana borç verse diyeceksin eminim hepside malum partilidir
Ananız babanız kimseniz yok mu diyorum içimden 😂😅🤣
Herkes bir saf arıyor 🤔
Evet tehlikeli insanları sevmiyorum ama insancıl olanları severim insan olanları insana benzeyenleri 😅
Hayvanlar bile daha insancıl
Yalan söylemem sevmiyorum kartta param var limit var 😅
Azalttım sayılır ya çok kişiye vermiyorum artık herkese vermiyorum😅
Benden istiyorlar çünkü ben eskiden herkese verirdim 😅 tanımadıklarıma bile 😅
Tanıyorlar beni 😅bir abiye 1800 maaş alırken 4 bin verdim yıllar geçti vermedi o zaman dört bine Tofaş alınıyordu şimdi kapısı alınmaz
Şeytan diyor tut kafasını gözünü kır ama yapamıyorum işte el pençe duruyor yalanlar söylüyor ters bir şey yapsa sevecem de direkt şey edemiyorum 😅
Kolay kolay vurmam vuramam kimseye
Dikkat ederk güvendiğin kişilere borc ver o zaman ne diyeyim bazen yalan söylemek istemesen bile şart oluyor
Mümkün olduğunca kavga ediyorum kendimle bu huyum yüzünden. 4 bini aldım 750 yi de aldım bin kaldı 7 sinde veririm dedi hadi hayırlısı 😅
Alacağım çok da onları unuttum artık şu an başka yok yeni güncel 😅
Ben kimseye güvenmem ki Allah'tan başka kendimden başka 🌸
🤷♀️🤷♀️
İlginçsin
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
İyi ya da kötü hangi anlamda ise 😅
Bulmaca gibi kafam çorba oldu sayende 😅
Heheeh 😅Bende şimdi çorba içtim varya mercimek çorbası çok güzeldi acıkmışım 😅karnıma ağrı girince anladım hatırladım 🤣
Sende iç bi tabak çorba iyidir 😅
Yok ben doydum yeterince fazlası zarar :d
Evet bence de zarar 😅 Afiyet olsun o zaman 🌸🕵️♀️
😖
😅🕵️♀️ ben gülücük ile dedektif emojisi atmıştım o ne bilmiyorum valla 😅
Kendisi koyuyor kırmızı şeyi istersen dene 😅
Genç olmak çok güzeldir çünkü her şeye yetebilecek büyük bir enerjin vardır. Kariyer yapmak için, aşkı yaşamak için, gezmek dolaşmak eğlenmek için, varsa büyük hedeflerin hayallerin onları gerçekleştirmek için. Kesinlikle enerji dolu olmaktır en güzel yanı..🙃
Bence de çok güzel 😅Çok güzel düşünüyorsun emeğine yüreğine gönlüne sağlık katılıyorum her birine 😅ne varsa yazmışsın 😅
Sende var mı onlar 😅
Çok teşekkür ederim 😇 evettt hepsi var bende 🙃🙃
Ricalar ve teşekkürler 😅Ne güzel bende de var 😅Daim olsun 😅
Rica ederimm 😅 Amin inşallah senin de daim olsun 🙃
EyvAllah amin inşaAllah 😅O zaman mutlu akşamlar diliyorum 😅
Ben de mutlu sabahlar diliyorum 😅🙃
EyvAllah 😅
Heyecan, enerji, neşe ve umutla dolu olmak. Ama şu dönemde gençlerin böyle dolduğunu söyeleyemem. Gerek pandemi, gerek depremler, gerek içsel çatışmalar.. Huzursuzuz özümüzde ama dışarıya karşı her daim gülüyoruz. Yine de güzel fırsatlar yok değil
Emeğine sağlık, mükemmel yazmışsın, başlangıç güzel hoş devamı üzücü. maalesef öyle, Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Gerek günümüz ekonomisi, ülkemizdeki adalet sistemi, torpiller, hakkı olanın hakkını alamaması hak ettiği yere gelememesi
Ben de her daim gülüyorum gülümsüyorum her şeye rağmen gülmek güzel 🌸
Evet güzel fırsatlar yok değil her an her şey olabilir 😅
Fırsatları değerlendirmek lazım her türlü
Hayat her şeye rağmen devam ediyor, elimizden geleni daima yapmalıyız hayırlısı 🌸
Teşekkür ederim. Amin cümlemizin. Oysa deprem zamanı herkes bir olmuştu ne güzel.. Sonrasında beddualar havada uçuşmasaydı güzel olurdu.. Neyse karakter meselesi
Uhaaa, çok hızlısın, ricalar ve teşekkürler. Amin inşaAllah. Keşke hep öyle birlik olsak. Eskiden komşuluk vardı arkadaşlık şimdi pek yok. Kimse kimseyi hatta binasındaki kişileri tanımayanlar var. Ben oturduğum sitede herkes tarafından tanınırım yediden yetmişe 10 yaşındaki çocuklar hal hatır sorar tabi bende onlara 😅 amcalar dedeler nineler 😅
Keşke valla tabi kişilik ve karakter meselesi
Görünce cevapladım. Maalesef, karakter herkese nasip olmuyor işte. Ne güzel şimdi ne eski mahalle kültürü kaldı, ne de samimiyet. Sanal çocuklar büyüyor artık, sokak aralarında top oynayanlardan ziyade
Teşekkür ederim, geri dönüşler mutlu ediyor iyi ya da kötü. Emeğe saygı. Herkes iyi olsa iyi olur muydu? Olmazdı, onlar da olacak ki iyilerin farkı olacak. Bizde var çok şükür ortamımda çevremde yakın çevremde ama yavaş yavaş azalıyor tabi ki biz istop yakar top voleybol hepsini yapıyoruz mahallenin gençleri ile 😅elimden geleni yapıyorum ben hem oynamayı da çok severim 😅
Cevap
7Cevap
canım ülkem sağolsun ne umut var ne geleceğe dair güzel bi his var olan şeyler psikolojik sorunlar uyuyamamak sinirli olmak umutsuzluk gelecek kaygısı ve ne kadar istemesemde bu ülkeden kaçma isteği
yaşım 18 ama ruhen 60 70 gibi bişeyim hayattan bezmişlik seviyem o kadar fazla
Sende haklısın Giray, hemde çok haklısın maalesef, fakat her şeye rağmen elimizden geleni yapmalıyız Başka çaremiz yok pes etmemeliyiz. Bir umuttur yaşamak güneş doğabilir bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak güzel şeyler olacak
Elinden geleni yap gerisini sektör et anın tadını çıkarmaya bak olduğu kadarıyla daha iyisi olana kadar
Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor giden günler geri gelmez
Geleceğine yatırım da yap yapmaya çalış tabi ki
Ben çok zor şeylerden geçtim doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama hiç gezmedim. Yıllarca gece gündüz çalıştım da kendimi kurtardım çok şükür 😅
tavsiyen için çok teşekkür ederim abim allah daha çok versin inşallah bi gün bizde kurtarıcaz kendimizi
Ricalar ve teşekkürler kardeşim. 😊
Amin inşaAllah cümlemize 😊
Hadi inşaAllah 😊
Umudunu kaybetme diye bir film vardı Will Smith oynuyordu güzeldi
Tavsiye ederim 🌸
Ben babamı hiç görmedim küçükken vefat etti birkaç sıfır geriden başladım hep şükür ettim iyi olsamda olmasam da elimden geleni yaptım sende yap olursa olur elinden geleni yap dua et hayırlısı bakalım
Mutlu akşamlar dilerim kardeşim😊
Beş sene ne olur bilmem ama beş sene sonrası için umudum var 😅
Belki insanlar gözünü açar 😅
Bizler bu haldeysek eğer bunlar hep tepedekiler yüzündendir kardeşim
amin amin inşallah düzelicez de 5 sene sonra da olsa insanların gözünün açılıcağını pek sanmıyorum zaten öyle çok düzgün adamlarda yok aslında bizim siyasetimizde ama hadi hayırlısı bakalım bende mutlu akşamlar dilerim abim
Amin inşaAllah kardeşim. Valla ne desem umut ediyorum işte olur inşaAllah 😅yoksa daha da kötü olacak. Bakarsın olur 😅
Olmasını umut ediyorum. Siyasette zaten her şey yalan dolan Kemal Sunalın zubuk filmi vardı yasaklandı anlatıyor her şeyi ama işte yine de umut ediyorum yoksa yaşamanın anlamı kalmaz kardeşim hep üzülürüz
Enerjik olmak, hayata karşı bakış acının gelişmesi, öğrenmek ve bir çok şey. Genç olmak güzeldir ya. her yaşın tabii ayrı bir güzelliği var. ama gençken insan daha bir enerjik daha bir deli dolu olur. :D
"Bakış acının" degil, "bakış açının " yazacaktım hahah
Hımm 😅müthiş olmuş katılıyorum her birine bence de 😅
Ben zaten açı olarak okudum onu 😅
Teşekkür ederim 😅😊
Ricalar ve teşekkürler 😅Mutlu günler diliyorum o zaman😅
Mutlu günler sanada 😅
EyvAllah 😅Yani öyle yazmışsın ki 😅başka yok mu diyesim gelmedi 😅
Aklıma bir şey gelmedi hahah
O yüzden o kadar yazdım 😅
Canın sağolsun 😅 Yakışır yapıştır 😅
Rahatlıktır bence rahatsın "kocam böyle beğenir mi yok kocam ne yapıyo şu an vs. "bilmem bir sürü soru geliyo aklına ama gençsen öyle bir sıkıntın olmaz
Hımm 😅Bence rahatlık rahatım 😅He valla yok desem de ben hep düşünürüm aslında 😅 kendimi beğenmek isterim beğenilmek isterim var o bende 😅 Sıkıntı değil de var yani 😅
Bak Haklıyım işte genç olmak rahatlıktır
Ben çok haklı çıkarım ama haklı çıkmayı sevmem çünkü elime bir şey geçmiyor yani 😅hatta haklı olmaktan bıktığım isyan ettiğim oluyor 😅
Başka yok mu 😅
Ne yokmuu
Soru mu
Yani şey şimdi geldim de çalışıyorum 😅 rahatlıktır dedin ya başka yok mu başka şeyler 😅
Mesela ben diyim okul iyi gitmiyor mu değiştirebiliriz iş mi kötü değiştirebiliriz her şeyi yapabiliriz bizim elimizde😅
Bu dünyada öyle bir insan mı var? Varsa nikah basılır
Bas banaaaaa😂
Çoğu insana çılgınca gelen bir sürü şeyi korkusuzca deneyebiliriz gençken denemeyip ne zaman deniyceğiz ki 😅
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Mesela genciz tecrübesiz tecrübesizliğin tadını çıkarmak da başka güzel ilk defa araba almak ilk defa yalnız eve çıkmak gerçi ben hâlâ çıkamadım ama olsun 😅
😲allahım ya😂 bu arada profilim nasıl değiştirdim
Allah Allah Allah Allah bu nasıl sevmek 😅
İlki güzeldi 😅ikinci de güzeldi hoştu 😅Bu da çok güzel tatlı ponçik sen misin 😅
Eveettt küçükkende süslüymüşüm bee
Bende süslüyümdür hatta az önce sakalları incelttim 😅üst değişimi yaptım fön çektim 😅
Her çocuk güzeldir özeldir 😅
Çocukları çok seviyorum saf ve masum oluyorlar
Amir Khan'ın bir filmi vardı güzeldi her çocuk özeldir
Aa evet o film çok güzel gerçekten seyretmiştim bu arada sen benim "ikinci güzeldi hoştu"dedin ya hangi fotoydu o
Kremsi bir fotoğraf beyazımsı şapka filan vardı 😅 Başörtü ya da ne denir bone mı ne siyahtı galiba 😅açık hava gibiydi
Neee sen onu ne zaman gördün onu profile koyup direk silmiştim
Bugün gördüm ama ne zaman gördüm hatırlamıyorum 😅sersemlik vardı beş gibi filan uyumuştum 😅
Dur dur değişcem🤣🤣 o fotoğrafı koyim
Senin ezberinde ne kuvvetliymiş
Evet işte bu 😅 Teşekkürler senin güzelliğin görsel hafızam iyidir bir günde kırk hadisi ezberledim ben hâlâ aklımda üstüne de yenilerini ekledim 😅
Helal bee pikaçuuu tebrik ediyorum👉👑👈 herneyse artık Allah'a emanet ol bende biraz dışarı çıkıyım canım sıkılıyo zaten😅🌸
EyvAllah, teşekkürler, Hımm 😅Sende Allah'a emanet ol hoşça kal 😅🌸 Normaldir benim de sıkılıyor 😅Akşam oldu havalar biraz düzeldi iyidir iyi😅
🫡🌸
Yaşama dair birçok şeyi tüketmemiş oluyorsun.
Heyecanların, sevgilerin, eğlencelerin daha coşkulu daha samimi.
Çok güzel düşünüyorsun abi kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Mutlu ve serin günler dilerim 😅
Her şeyi yapabilecek enerji oluyor diyorsun ki hayatın daha başındayım bir şeyler yapabilmek için uzun bir yol var filan
Bence de katılıyorum 😅
Öyle pek güzel yanı yok ama insanlar iş, evlilik vs. konusu açıldığında yaşım daha küçük diye sıyrılıyorum😅 güzel yanı bu olabilir. Tabi artık yaşlanıyorum bunu nereye kadar kullanabilirim bilmiyorum
Var var nice şeyler var yahu 😅Nasıl olmaz genç olmak güzeldir her türlü özeldir 😅
Gençken her şey bir başka güzel olur 😅
Bence de küçüksün diyeceğim de aslında sen küçük değilsin 😅o kadar da değil olgun bir kişiliğin var 😅
Ne yaşlanması dur en güzel yaşlarındasın sen gönlünü ferah tut 😅
Öyle çok bir güzelliğini görmedim ama yinede genç olmak güzel seviyorum.
Ya orta derecede küçüğüm 😅
Yaş dediğin nedir ki bir bakmışsın 30-40 olmuş gidiyor ömür. Zaman insanı beklemiyor ki
Güzel güzel bende seviyorum sev sev sevmek güzel hayat sevince güzel 😅
Olabilir 😅ama olmaya da bilir 😅sen bilirsiniz hamfendi 😅
Yahu gençliğin yaş ile alakası yok bende gencim güzelim çok özelim 😅abi diyenlerin çoğu bana göre yaşlı 😅ben daha çocuksu gencim hareketli filan 😅
Abi diyorlar bu kafayı nasıl yaşıyorsun biz neler yapıyoruz olmuyor filan 😅😂
Küçüğüm küçüğüm 😅
Neşeli olmak bende de var en genç özelliğim bu herhalde 😅
Ufalda cebime gir 😂
Ömer Köroğlu küçüğüm hikayesi vardı çok güzeldi tavsiye ederim
https://m.youtube.com/watch?v=xoU0X-pKwLQ
Sen şarkı da sevmiyorsun ki 😅
Yalın küçüğüm 😅
https://m.youtube.com/watch?v=0qk6l2riJqw
Yakışır daim olsun 😅
Ya büyük muyum? 21 nedir yani 😂
Büyük değilsin ama çok da küçük değilsin en güzel yaşlarındasın işte 😅
Bence en güzel yaşlar insanın mutlu olduğu yaştır. Onu bulunca kaç yaş olduğunu söylerim 😅
Hehehe Allah'ım ya 😅🤣Ters çıkmaasan olmayacak sanki 🤣😅Sende haklısın insanın mutlu olduğu yaşlar en güzelidir 😅🤣 Katılıyorum 🤣😅
Tez vakitte inşaAllah 😅Dolu dolu fırtına misali tufan gibi öyle mutlu musmutlu 😅
Ya kabul edersem içimde kalır 😂😂 ama sende haklısın bir çok insan bu yaşlarını arıyor.
Amin amin sende İnsaAllah 🌸
Tamam tamam 😅 Sensin 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin ne güzel ikimiz de haklıyız keşke haklı olmak bir işe yarasa 😅
Amin inşaAllah 😅
Yok ya hu kendimi haklı çıkarmak gibi bir derdim yoktu kibirlenmekten Allah'a sığınırım.
Estağfurullah öyle demedim ki 😅
Biliyorum seni rahat ol relaks 😅
Ben hakkımı yedirmem haklı olmaktan çok hakkını savunmak önemlidir ben susmam 😅
Kralı gelse susturamazlar beni alayı gelse de ama aşkım için susarım ona torpil her türlü 😅
Kibirlenmekten çok korkmuşumdur her zaman bu yüzden öyle dedim.
En iyisini yapıyorsun hakliysan susmayacaksın :)
Canın sağolsun 😅 Günaydın 😅Susmam susamam 😅
Sen yazmışsın ama en güzeli yolun başında olmak, sorumluluğun azlığı, istediğim şekilde geleceğimi şekillendirmek için doğru kararlar alabilmek
Teşekkür ederim Senin güzelliğin 😅
Ben de öyle düşünüyorum ilk aklıma o geldi 😅
Çok da şey etmemek lazım yani mutlu olalım yeter 😅 bize iyi gelsin yeter
Aynen anı yaşamak hiç birşeyi takmamak lazım iyi olsun her şey altancım😅
Çok güzel düşünüyorsun, her türlü kesinlikle 😅
Her şeyin canı cehenneme, gülelim tadını çıkaralım bu günler bir daha gelmez 😅
Su misali akıp gidiyor zaman 😅 Kıymetini bilmek lazım 😅
Kişiden kişiye değiskenlik gostersede bitmek bilmez bir enerji, her şeye yetişebilecek bir güç olur 😀
Evet kişiden kişiye değişir farklılık gösterir normaldir herkes herkes değildir herkesin tuttuğu kendine 😅
Katılıyorum Bende var o enerji ve sinerji 😅🤣
Atom karınca 😀
Severdim he küçükken çok izlerdim 😅Sen de izler miydin 😅atom karınca derken iyi mi kötü mü 🤣
Babamin anneme tabiridir 😅Ben izlemedim 😀Iyi anlamda 😂Harektlisin , her yere yetisiyorsun o anlamda 😀
Ben çok izledim izlerdim severim çizgi filmleri 😅
m.youtube.com/watch
Bakkk
İyiyse güzel sevindim o zaman 😅
Öyleyimdir hanfendi 😅Her türlü reelde de öyleyim yani her şeye maydanoz olurum 🤣
Çünkü Yaşanması gereken bir sürü günlerin var. Hatalarını telafi edecek zamanın var.
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum 😅
Hata biz insanlar için her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif
Yaşanan her şey bir ders tecrübe
Yanlış yapmaktan çekinmemek korkmamak lazım denemeliyiz 😅
EyvAllah, mutlu günler dilerim 🫡
Gençsin ve önünde uzun yıllar var... hiç bir şey için geç değil..
Süper 😅az öz ve açık 😅
Geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun İnci 😅
Başka var mı 😅
Alın şunu başımdan jsjsjs aşk ilişkilerunde yedin bizi jwjsjs 😂tebrikler, tebrikleerrr😂
Heheeh 😅😂 Teşekkürler İnci 😅Çok pis boğazım ne olursa ne bulursam yerim 😂
Afiyet olsun 😂
Sağolasın kanki😂
Ben şu an bile yaşayamıyorum o gençliği yaşayamadan pîr olurum 😂😄
Neden miş niye 😅 Yaşamak lazım zaman su misali akıp gidiyor ertelememeliyiz kendimizi 😅
Doğrudur, fakat elimizden geleni her daim yapmalıyız
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu günler dilerim 🫡
EyvAllah 🌸
Enerji var. Her istenileni yorulmadan yapabiliyoruz.
Evet kanka katılıyorum çok güzel düşünüyorsun başka yok mu😅
Tahammül de oluyor. Ama bende o tükendi.
Tüketenler utansın kanki 😅Gül yahu gülümse bende var azcık var tükenmedi hâlâ 😅Çok şükür
Tükendik kanka
Lanet olsun 😂
Geçici olabilir kanki her an deşarj olabiliriz o enerji var sende hissediyorum 😅🤣
Ama olsun yani 🤣😅
https://m.youtube.com/shorts/xg-MIPPYpbk
Yeni buldum 😅
Tahammülsüz kalıcı enerji ise sezonluk😂😂
öyle diyorsan öyledir kankim 😅Benimde aslında yeni insanlara hiç hahammülüm yok hemen şey ederim 😂Enerji de anlık kanka bende moduma göre hareketli müzik aç uçarım slow şarkı da sönerim 😂😅
Yazları ekstra tahammülsüzlük ve enerji eksikliği 😂😂
Sıcakta bana da öyle oluyor kanka yanıyorum 😅
m.youtube.com/watch
Cuk oturdu bu😂😂😂
Hadi daa başka soru sor😂
Sağolsın kankim senin güzelliğin 😅Bilirsin iyi oturturum saksıya çiçek gibi 😅Kanka gelcek birazdan az yoğunluk var yahu eleman yıllık izinde iki kişiyiz 😅
Kovacam iti 😂😂
Hehehe 😅😂al benden de o kadar kanka iki arkadaş da ayar oluyoruz deli oluyoruz sürekli tartışıyorum onunla 😅Büyük diye artistik yapmaya çalışıyor ama yedirmem 😅
Ye onu kemal abi Öldür kemal abi 😂😂😂
Öldürecem yiycem zaten yiyom kanka 😅😂kaç kere burun buruna geldik 😅Huyum kurusun kendimi ezdirmem 😅Tersim pistir 😅O yola geldi😅sen sorumlumuz ol sözcümüz ol arkanda duralım filan benden önce maaş düşüktü ben geldim de zam yaptılar herkese 😅her işi yapıyorlar ben sadece işimi yapıyorum 😅her şeye ters müdürler de deli oluyor bana soru sormaktan bıktılar ne sorsalar kıl cevap veriyorum 😅
Yok diyor poşet fişi neden kesmedin kesmiyorsun 😅bende dedim ki niye keseyim 😅
Kesmeniz gerekiyor diyor dedim ki nereden bileyim bilmek zorunda mıyım 😅
Bu böyle olur mu diyor ben böyle yaparım diyorum buradaki sistem böyle diyor beni ilgilendirmez diyorum 😅daha neler neler 😅😂
Heyt beee
Adaaaamm 😂
Sağol kankim 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅 İyi bak kendine 😅
Sen de kendine iyi bak
Görüşürüz 😂
EyvAllah kankim 😅
Bence genç olmanın genç olmaktan başka güzel bi yanı yok
Katılmıyorum 😅 çok şey var niye yok muş?
Sizde gençsiniz 🌸
Ben çok seviyorum 😅bir çok şey yapabilirim deneyebilirim
Allah onu bildiği gibi yapsın, sektör et canı cehenneme lütfen 😅
Kıskanç küpek 😅
Bence gençsin her türlü 😅 o kadar
Oysa hayat 30 dan sonra başlıyor derler tecrübeliyiz 🌸
Daha sağlam basarız ayaklarımızı daha dikkatli oluruz
Sıkma canını 🌸
Üçün beşin lafını mı yapıyorsun😅
Huzurlu ve mutlu bi yuvan oldumu hicbiseyin önemi yoktur
Katılıyorum benim için de öyle 😅
Gönlünce olsun abi 😅
İçinde müthiş bir enerji olması
Evet kanki katılıyorum 😅 Başka yok mu 😅
Sende haklısın kanka hiç düşünemedim 😅😂
Tamam kanka niye kızıyon ki 🤣😅 aklıma gelmedi zjsjsj
Uyarıcı kankimm benim 😅
Uyar beniiiiii🤣
Kanki uyarmak güzel şeydir bende herkesi uyarırım 😅 Uyarmadığım bir şey için asla kızmam 😅
Olur o da olur 😅😂🤣
Enerjik, eğlenmek, takılmak ahahaha
Himm mantıklı 😅deli dolu olanlar daima enerjiktir 😅
Istediğini yapabilirsin
Keşke sen de yapabilsen 😅
Katılıyorum 😅
Enerjik ve sağlıklı olabilmek
Enerjiye katılıyorum 😅ama sağlık emin değilim her genç de sağlıklı değil ki bana abi diyenler benden çok yaşlı gözüküyor içleri geçmiş hiç sağlıklı değiller ölü gibiler 😂
Enerji, güç, kuvvet var. Daha canlı yani.
Evet evet var 😅 Kesinlikle katılıyorum başka yok mu bu kadar mı 😅
Yazacak halim yok ya😅
Canınız sağolsun hanfendi 😅
Keyfiniz bilir 😅
m.youtube.com/watch
Sorumlulukların az olması :))
Katılıyorum 😅ama ben de hiç olmadı o çocukken hariç 😅 Gençliğimi pek yaşayamadım 😅Hep sorumluluklarım vardı mecburi 😅
Ay sonu bile berbat bir şey getirmek götürmek of of of 😅
Görselde ki siz misiniz 😅
Evet görseldeki benim✌️ ben genel anlamda diyorum genelde gençken sorumluluklar olmaz ya da az olur yas ilerledikçe daha çoğalır o yüzden gençlik lay lay lom geçen günler sağlıkla piriltilikla çok guzel. Gençliğinde evine bakan yaş ilerlediginde hem yaşlı ailesine bakio hem kendi cocuklarina hem çalışıp evine bakio vs vs daha zor
Manken gibisiniz maşaAllah tü tü tü 😅
Genel anlamda evet tabi ki. Müthiş yazmışsınız kesinlikle katılıyorum 😅He valla çok zor doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama daha gezemedim bile çalışmaktan 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
EyvAllah 🌸
Hayat bir başka genç olunca
Evet katılıyorum 😅ama çok az oldu başka yok mu😅
Gençken bir sürü şeyi deneyebilir tecrübe edebiliriz 😅
Olmadı bir daha olmadı bir daha Edison bile elektriği kaçıncı kez de bulmuş bilmem kaç bin 😅
Hayal gücünün ve her şeyin deli dolu yaşanması.
Hımm 😅 Evet katılıyorum bence de her türlü başka yok mu 😅
Gözü kara ve bir süreye kadar vurdumduymazlık
Evet evet buna da katılıyorum tıpkı ben 😅
Başka var mı 😅
Hayal gücüm tükendi sjsjs
Fazlası ile yeterli canın sağolsun 😅 Yazdıkların sende var mı 😅
Hem de fazlasıyla sjsj
Ne güzel 😅O zaman gönlünce olsun 😅 Mutlu ve serin günler dikiyorum 😅
Teşekkürler sana da 🙃
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Saçma sapan aşk hikâyeleri
Katılmıyorum hiç alakası yok 😅aşk saçma sapan değildir 😅Aşk güzeldir ve her şeyi güzelleştirir 😅
Güzel yanından çok zor
Nedir zor olan?
Benim için zor şuanlık her anlamda
Üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun iyi akşamlar dilerim 🌸
Cocuksu bir guzel ruh haline sahip olmaktir
Gençsin işte
EyvAllah abi 😅
Genç olmak ☺️☺️
Günaydın evet tabi ki 😅
Başka var mı 😅Başka yok mu
Sorumluluk sahibi olmamak
Katılıyorum 😅Başka 😅