Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki ilk etapta Cupra leon sahibi olmak resimdeki gibi. Ve daha sonra can yakan cla ve cls son model mercederslerden. Ve tabi son etapta ise v8 motor bi Aston martin.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşkı bulmak
Dünyayı gezmek dünya lezzetletini tatmak geri kalan ömrümü tattığım lezzetleri restoranımda müşterilerime sunmak
Gayet güzel
Güzel araba ama bi Auodi, Mercedes, Bmw varsa bi ortamda kimse buna dönüp bakmaz , dikkat çekmez ve sıradanlaşır
Reis bunda 1.5 tsi 150 beygir makine var virajlarada çok keskin girebiliyorsun. hafif çok seri şık sportif bir şey tam genç işi. kısa mesafede trafikteki araçların %90 nını rahat tokatlarsın aklını alırsın milletin. Ama uzun mesafede dediğin gibi bmw auidi merceders üstün gelir.
Sen yanlış anladın. Yol tutuş vs herşeyi harikadır o ayrı. Ama mesela arabayı bi a4 a6 'nın yanina çektiğinde herkes ona bakar ve leon sanki clio gibi umursanmaz yanında. Demek istediğim dış güzellik de önemli 😂
Orasıda öyle tabi canım ekte yazdım ya mercederslerin can yakan son model cla cls modelleri diye :d. Audinin a6 rs6 gibi modelleri. Bmwninde 525 d m5 vs. Ama Aston martinin varsa kimse bu üçünede bakmaz şıklık olarak :D
Benim en uç hayal de Mustang:)
Bende Tesla model S istiyorum umarım elde edebilirim.
Umarım gerçekleşir ya bir genç mükemmel derecede iyi bir işe sahip değilse ve aileside varlıklı değilse bunlar sadece hayal olarak kalır.
Hayallerimi pek anlatmayı sevmem ama birini söyleyecek olursam bahçeli güzel bir evde eşimle çocuklarımla mutlu bir hayat yaşamak istiyorum.
Savcı ya da avukat olacağım inşallah, en büyük hayalim bu.
Bi Range rover alsam hiç fena olmaz yaa djdjdx
Hayalin bu mu yani.. Eltisine 5 çayı içmeye giden yeni gelin arabası:p Can yakan demiş bide 😂 GMC dururken. Kapalı kasa Amarok dururken hatchback nedir 😪
Araba olarak yorumlicam
Gtr, Porsche
Özellikle Porsche 🔥🔥
Atanmak jxkksls
BMW almak istiyorum
Audi spor 2 kapili👍
kibar bir insan olmak
Sevdiğim işi yapmak
Evlilik.
Arayan kim😅
Benim bmw