Eğitim & Kariyer Sizce bu mesleklerden hangisi iş imkanı olarak iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş imkanı hangi meslekte bol? Uçak mühendisi Uçak gövde ve motor bakımı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu mesleklerden hangisi iş imkanı olarak iyi? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 560 cevap paylaştı. Uçak mühendisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İş imkanı var mı sence?
knightdeniz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Mühendislik daha revaçtadır bunların içerisinde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İş imkanı senin çevrene bağlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O bakış açısı kardeşim. Sen öyle görüyorsan çevren de öyle olur inan bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakış açısı mı Ne alaka X hava yolları uçak bakım personeli alacak değil mi O hava yollarında tanıdık sözü geçen biri varsa işe alınırsın Yoksa sınavdı mülakattı falan filan bugün yarın gel derler Yorumla Soran +1 yıl Hava konusunda torpil yapamazsın kardeşim. Can taşıyorsun. Ne kadar torpil ile alsa dahi bir müddet sonra kovulur başları tarafından. Çünkü can meselesi bu. Uçak o adam yüzünden düşerse ne olucak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan torpille ne alaka İki kişi de aynı bölümü bitirmişİkisi kişi de işinde usta Tanıdık olanı alır geçerler Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Maaş güzel 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama hangisi iyi sence? Yorumla Ajan_07 +1 yıl Uçak mühendisi Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Ajan_07 +1 yıl Tercihim bu olurdu Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Ajan_07 +1 yıl Bir uçak mühendisi vardı memnundu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uçak mühendisi
İş imkanı var mı sence?
Mühendislik daha revaçtadır bunların içerisinde.
İş imkanı senin çevrene bağlı
O bakış açısı kardeşim. Sen öyle görüyorsan çevren de öyle olur inan bana
Bakış açısı mı
Ne alaka
X hava yolları uçak bakım personeli alacak değil mi
O hava yollarında tanıdık sözü geçen biri varsa işe alınırsın
Yoksa sınavdı mülakattı falan filan bugün yarın gel derler
Hava konusunda torpil yapamazsın kardeşim. Can taşıyorsun. Ne kadar torpil ile alsa dahi bir müddet sonra kovulur başları tarafından. Çünkü can meselesi bu. Uçak o adam yüzünden düşerse ne olucak?
Ulan torpille ne alaka
İki kişi de aynı bölümü bitirmiş
İkisi kişi de işinde usta
Tanıdık olanı alır geçerler
Maaş güzel
Katılıyorum
Ama hangisi iyi sence?
Uçak mühendisi
Hmmm
Tercihim bu olurdu
Anladım
Bir uçak mühendisi vardı memnundu