Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebileceklerini duyurdu. Yapılan çalışmayla "Müzekart GNS" Projesiyle gençler müze ve ören yerlerine ücretsiz bir şekilde girebilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebileceklerini duyurdu. Yapılan çalışmayla "Müzekart GNS" Projesiyle gençler müze ve ören yerlerine ücretsiz bir şekilde girebilecekler.

Bence tüm gençler için ülkede her il ilçede ücretsiz yabancı dil kursları şart.
Milli eğitim bakanı olsam yaşlı, genç farketmez bu konuda bir çalışma yapar, meclise sunardım.
Şu fiyatları düşürsünler önce böyle kandırmaya çalışmasınlar gençleri gören de her ilde müze var, her il kültürün başkenti sanır bazı yerlerde bakkal, okul hastane yok
Cevap
30Cevap
Neden her şey gençlere yönelik oluyor ki gadası. 18-45 yaş arası olsa herkes gezer
Evet severdim tabi ki de. bence güzel olmuş son derece. ama kimse gezmez sanırım.
Herkese ücretsiz olmalı çok saçma bide kart vermişler kesin akbilli felandır 😂doldurmadan içeri almazlar 😂bedava dediklerinin altından hep bişey çıkıyor
Müze kart ne kardeşim bizim gençlere starbaks kart, pavyon kart, club kart verin. Napacaklar müzeyi? Yüzde 1lik bir müze genci vardır yoktur zaten.
Müze kart ne abi anlamış değilim ben Türk gençliği zaten tarihini bilmek zorunda ücretle gezmek nedir kart nedir saçmalık
Başından beri niye böyle yapmadılar da ben 25 yaşıma girince yaptılar uf ya ajsj 30 a kadar yolu olmalı bence :(
Evet ama müzeleri bile özel mülke çeviriyorlar artık müze kart geçmiyor illa para vermek gerekiyor gıcık bir durum
İyi olmuş. İnsanların bir çoğu ne tarihini biliyor ne başka bir şey. Boş beleş gezeceğimize biraz genel kültür kazanırız belki.
Reşit olmayan çocuklar kaç ülke değiştiriyor bizi de müze kartla eylemeye çalışıyorlar.
Ülkemin genç kategorisinden 3 sene fark ile ayrılmışım. Tühh :D
Müze kart zaten 60TL neredeyse hiçbir değeri kalmayan bi ücreti var
müzelerin ücretli olması saçmalık insanlar gezmek için neden para ödeiyor
Güzel bir düşünce olmuş ama işte Türkiye de müze sayısı çok az aslında
Vayy be burada da gülmedi hayat yüzümüze abla :(
Neredeyse her yıl bir sürü müze geziyorum ve büyük keyif alıyorum gezerken.
Evet bayiliyorum ne zamna basliycak acaba bu bende muze kart almayi dusunuyordum tamda
Zamanında hem almak için hem yenilemek için para vermiştim. Bu yaş aralığındakiler kaçırmasın
Güzel bir uygulama bence. Müze gezmek çok güzel oluyor
İnsanlara ayrımcılık yapıyorlar başka bir şey değil bu.
2 sene farkla alamayacağım için abimin videolarını izlemem gerekecek
Müzeyi gezip napıcaz yaa bize karın doyuracak bişry versinler
2 gün önce 26 oldum kaçırdım
Tüm Türklere verilmeli ki 😀
Müzeleri gezmeyi keşfetmeyi seviyorum..
Severim ama 25i coktaan geçtim sjaoxjsisns
Aldım aldım o zmn Bi dahaki seneye alamam
Seviyorum ben
Gençlerin daha önemli sorunları var maalesef
Severim ve mesleğim gereği gezmem lazım
müze gezmek benim işim diyebilirim
Seviyorum, bu iyi oldu.