Gençler selam, 2 ay sonra Hollanda'da yapay zeka okumaya gideceğim. Daha önce yurt dışında okuyanlarınız var ise, nasıl bir mentalite kurmalıyım kafamda. Ne gibi zorluklar cektiniz ve kendimi neye hazırlamalıyım
Yurt dışında üniversite okumaya gideceğim, nasıl hazırlık yapmalıyım?
Sınav 3 ayrı bolumden olusuyor. Speaking Listening ve Writing. Ucunden de belli bir seviye uzerinde almazsan ulkeye kabul etmiyorlar zaten. Dolayisiyla konusma yetenegini de test etmis oluyorlar. C1 seviyenin yeterli oldugunu dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
off muhteşem bir yere gidiyorsun umarım çok başarılı ve mutlu olursun bilmiyorum daha önce çıkmadım ama buradakinden güzeldir diye düşünüyorum
Cok prestijli bir universite zaten, fakat duyduguma gore sistem Turkiye'den cok farkliymis 😬😬😬
nasıl yani
Turkiye'de egitim tamamen ezber. Avrupa sistemi ise daha cok soru cevabindan ziyade kanıt veya teorim ispatlamaya dayaniyor
yani biraz zorlanacak mısın?
Zannetmiyorum lise hayatımı zaten yazılım, siber güvenlik ve ileri seviye matematikle gecirdim
Tek mesele dil, dil varsa hiç sorun çekmezsin
Zaten ingilizce sınavı olmadan almıyorlar, onu da gectim sorun olmayacagini dusunuyorum
İngilizce sınavı geçmekle ingilizce konuşmak ve anlamak çok farklı şeyler ablacım
Sınav 3 ayrı bolumden olusuyor. Speaking Listening ve Writing. Ucunden de belli bir seviye uzerinde almazsan ulkeye kabul etmiyorlar zaten. Dolayisiyla konusma yetenegini de test etmis oluyorlar. C1 seviyenin yeterli oldugunu dusunuyorum
Tamam ozaman sen IELTS ya da benzeri bir sınava girdin sanırım o zaman sıkıntı yok ama tek başına yazılı sınav yeterli değil
IELTS
Geçtiyse problem yoktur