Simdi bizim okulun fransizca kursu 8, 9 ve 10. Siniflar icin paris'e gezi hazirliyorlar Temmuz ayinda, 1 temmuzda yola cikicaz 2 sinde variyoruz temmuzun 6 sinda geri donuyoruz fakat yanima neler alabilirim lazim olacak seyler neler bana onerebilir misiniz? Ve ya yolculukta yenilebilir tatilar, yemekler, icecekler ne alabilirim?
♡♡♡♡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence yiyecek götürme zaten gideceğin kişilerle konuşursan onlar söyleyecektir yiyecek konusunda Onun dışında kıyafet ayakkabı çanta iç çamaşırı bunları götür Tabii ki nelerden bahsediyorsun onu da bilmiyorum ama bir de bunun dışında ne kadar dil biliyorsun bilmiyorum ama mutlaka önceden Fransızca bir metin götür yanında işte Ben turistim şu kursla geldim kayboldum bana yardımcı olun türk'üm falan tarzı çünkü olur da oralarda başına bir şey gelirse bu kağıdı verirsin birine sana yardımcı olurlar. Bir de bir şey sormak istiyorum geçenlerde bir belgeselde izlemiştim Paris'te maden suyu çeşmeleri varmış normal bizim buradaki su çeşmeleri gibi gidip boş şişe alıp oradaki sulardan katıp içiyormuşsun Gerçekten böyle bir şey var mı bir bakar mısın varsa bir tadına da bakar mısın nasıl 😄 yalnız sen koca Paris'e gidiyorsun benim aklımdaki maden suyu çeşmesi, 😄
Gercekten cok tesekkurler , eger o cesmelerden bulursam tadina bakar bilgilendiririm ♡
Kuzenimde aynı sebepten dolayı Paris'e gitti ve ona bu soruyu sorduğumda şunu yazdı!
Abur cubur alsin marketten kek , poset cay , kurabiye , kendi tamak tadina uygun , zeytin alsin istiyorsa peynir alsin
Tesekkurlerrrrrr
ya size kim değer veriyor bu kadar siz kimsiniz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!