bence dil öğrenip çalışıp okuyup araştırmalı
siz başka şeyler biliyor musunuz?
bence dil öğrenip çalışıp okuyup araştırmalı
siz başka şeyler biliyor musunuz?
Öncelikle bir insan kendisini tanımalı mesela neleri sever neleri sevmez bilmeli. Mesela kimi insan savaş tarihi sever kimi insan yemek tarihi sever veya ülkelerin turistik yerlerini araştırmayı sever. Sen sırf kültürlü olacağım diye sevmediğim bir alandan ilerleme sevdiğin alanda nelerle illaki herkes Savaş tarihi bilmek zorunda değil sen kıyafet üzerine moda tarihi de bilebilirsin. Yani demek istediğim kendine sevdiğini ve sevmediğin şeyleri çizelgesini çıkar ve o yönden ilerle sanat sevebilirsin ama spor sevmeyebilirsin sevdiğin şeylere odaklanırsan daha çok araştırma yapar daha çok bilgi sahibi olursun ve her şeyden azar azar bileceğine birkaç konu üzerine çok daha fazla şey bilirsin
.
.
.
.
.
ben her zaman her şey hakkında bilgi sahibi olmak zorunda hissettiğim için ve böyle yapamadığım için suçlu hissediyordum teşekkürler
Cevap
6Cevap
Dili öğrenip o dili kullanacağı yeri de bilmeli. Gidip turizmde garsonluk yapmak var gidip tercümanlık yapıp ülke ülke dolaşmak var
aynen ama tercümanlık öyle kolay değil ki ya
Burada slk slk sorular yorumları gördükçe gelişiyorum
insan etrafında olduğu 5 kişinin ıq ortalamasını alırmış burada böyle canım sorular görerek gelişmen imkansız
farkli insanlardan bisey öğrenerek veya bilgi açliginda olmasi gerekir
doğru
Öncelikle nelerde iyi değilsin başarısıssın korkaksın onları bulursan kendini ne konuda geliştirirsin bulursun
Herkesin gelişimi bi dil bi üniversiteyle olmak zorunda değil …
evett
Once kendinde kafanda işi bitireceksin kimseye muhtac olmayacaksin ve kimsenin eline bakmayacaksin bunu dusundugunde zaten gerisi geliyor ben kendimde gücümü ve kendime sayginligimi gelistirdim
çok güzelmişş<33
kendini tanıyarak başlar her şey
hıhıı
Para kazanarak
bence yanlış
Niye yanlış olsun. Agzinla kuş tut istersen paran yoksa bir b. ka yaramaz. Öyle değil mi majesteleri?
kendini geliştirmek dedim para kazanmak ayrı bişe istediğin kadar paran olsun cahil olduktan sonra bir işe yaramaz
Paran olursa en iyi yerlerden eğitim alirsin. En kaliteli ortamlarda bulunursun. Gelismek için ortam kendiliğinden oluşur
paranın olması için üniversiteyi bitirmen gerek ztn artık eğitime gerek kalmicak okulun bitmiş olacak ha diyorsan mesela dil öğrendin fransızca fransaya gitmek istersin bunun için para lazım evet ama o zamana kadar kendini hiç geliştirmeyecek misin paran olmasa da bunu rahatlıkla yapabilirsin
Para kazanma yolunda da insanlar bir çok şey öğrenir gelişir o da bir süreç
ama para kazanmicak olsan da olur diyorum sana bu senin fikrin tamam
Tabii ki de olur ama biraz zor. Mesela keman kursuna gidemedim çok pahaliydi. Kendi basima öğrendim ama çok zaman aldı. Para hem hızlandırır hem de daha kaliteli bir hizmet sağlar
ücretsiz kurslar var keman da var halk eğitim merkezinde.
Yok bizim buralarda.
her yerde var o dediğimden
Halk eğitim var ama keman yok bağlama gitar falan var
Kitap okumak sevdiğin bir konuyu araştırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?