Eğitim & Kariyer Başarısızlığın en büyük nedeni nedir sizce 🫥? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mümin Sekman "Başarı Bilgesi" kitabında başarının en büyük rakibi başarısızlık değildir, aşktır. Diyor 🤔 Aslında mantıklı aşk zihninizi hep meşgul eder bu da başarısızlığa götürür. Başarısızlığın en büyük nedeni nedir sizce 🫥? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 560 cevap paylaştı. Bence şartların olmaması yani doğduğunuz ülke olabilir ya da vaz geçmek 0 7 Yorumla olmazlarainat +1 yıl İmkanı olmayan pek çok bilim insanı ünlü iş adamları var ama önemli olan bulunduğumuz ortam değil ki başarı ve gayrettir u Barış_LonelyForever +1 yıl Bunu afrika da doğan ya da fakirlik içinde doğan insanlara da söyleyin. olmazlarainat +1 yıl Onlar farklı ama aç ve susuz o lira yardım eli uzatmaları için büyük iş adamları gerek ve konunun dışında onlar olmazlarainat +1 yıl Onlara yardım eli* u Barış_LonelyForever +1 yıl Nedne? onlarda insan değil mi? konu burada başarı yani bir kişi eğer fırsatı yoksa başarısız olur. olmazlarainat +1 yıl Çünkü onların hiçbir şeyi yok ne çalışmaya ne de başka bir şeye Konu kapanmıştır. u Barış_LonelyForever +1 yıl Ben başta ne dedim? şartların olmaması dedim zaten. konu şimdi kapandı
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İsteksizlik kararsızlık mücadele ve engel ardından gelen sabırdır 😊 0 0 Yorumla
Konsantremix Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İçinde bulunduğun koşulları gözlemlemek ve tanımak gereken istikrarlı çabayı göstermektir. 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl aynı hatayı aynı yöntemleri deneyerek yapmaktır 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya bu adam bana sadece başarı odaklı geliyor , anlattıkları da çok hava civaSevemedim 0 0 Yorumla
Butterflythelittle Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gerçekten istememek ve istikrarlı davranamamak 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Duygular ve hislere göre hareket etmek, 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence şartların olmaması yani doğduğunuz ülke olabilir ya da vaz geçmek
İmkanı olmayan pek çok bilim insanı ünlü iş adamları var ama önemli olan bulunduğumuz ortam değil ki başarı ve gayrettir
Bunu afrika da doğan ya da fakirlik içinde doğan insanlara da söyleyin.
Onlar farklı ama aç ve susuz o lira yardım eli uzatmaları için büyük iş adamları gerek ve konunun dışında onlar
Onlara yardım eli*
Nedne? onlarda insan değil mi? konu burada başarı yani bir kişi eğer fırsatı yoksa başarısız olur.
Çünkü onların hiçbir şeyi yok ne çalışmaya ne de başka bir şeye
Konu kapanmıştır.
Ben başta ne dedim? şartların olmaması dedim zaten. konu şimdi kapandı
İsteksizlik kararsızlık mücadele ve engel ardından gelen sabırdır 😊
İçinde bulunduğun koşulları gözlemlemek ve tanımak gereken istikrarlı çabayı göstermektir.
aynı hatayı aynı yöntemleri deneyerek yapmaktır 😎
Ya bu adam bana sadece başarı odaklı geliyor , anlattıkları da çok hava civa
Sevemedim
Gerçekten istememek ve istikrarlı davranamamak
Yeterince desteklenmemek olabilir
Duygular ve hislere göre hareket etmek,
Bence tembellik
Disiplin yok.
Ümitsizlik.
depresyon
sabır
Kendi hayatını yaşa