Selam :) Online ders başlamadan tam 1 dakika önce kalkıyorum. Akşamdan laptopımı yatağımın yayına koyuyorum. Sabah 1 dakika kala hemen bilgisayarı açıyorum. Ama annem kızıyor :D "Böyle öğrencilik mi olur, yarım saat erken kalk da uykun açılsın", diyor ama ben pek dinlemiyorum. Kimler benim gibi, el kaldırsın 🙋 🙋♂️ :D
ben de senin gibiyim 2 gündür geç kalkıyorum annem kendisi kalkarsa beni de kaldırır dün 1 dersi kaçırmışım bugün alarm kurdum 09:30da kalktım yatağımı düzeltip yatağımın üstüne ders ortamımı hazırladım sonra etrafı toparladım.
4 ayıdır bir tanıdığım biri var ve benden 7 yaş büyük hiç görmedim onu ve ben den açık fotoğraf istemişti ben 2 senelik ilişkim de bile açık fotoğrafım atmadım daha sonra atım ve onla artık görüntülü konuşurken açık konuşuyor dum bişey hisetmiyordum dışarı çıkamam gerekiyor Du ve şalım yaptım ama çok pişmanım yaptıma çünkü ben Allah rızası için kapandım ama kötü bir his oldu örtününce sizce ne yapmalıyım artık ve bana uyucam diyip Çevrim içi mesajıma cevap vermiyor biri mi var hayatında ya da Bi grup mu var da ordan mesaj geliyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor
Annen haklı.. Öncelikle derse başlamadan önce bir parça kahvaltı etmelisin ki.. dersleri beyin daha iyi anlayabilirsin. Daha düzenli ve programlı bir uyku düzenin olmalı
Derslerim en erken 17.00'de başladığından böyle bir derdim yok çok şükür. Vize haftam olduğundan zaten bir süredir girmiyorum derslere, umuyorum bu rahatlık bana vize sonuçlarımda fatura olarak kesilmez.
Evet sonra da avuç içinle kamerayı kapatıp yatağın içinde debelenmeye devam ediyorsunuz. Bu yaptığınla ilk iki dersi pert etmiş oluyorsun ama yapacak bir şey yok seçim senin tabiki de
Kamerayı yastığına çevir göz kapaklarına gerçekçi göz resmi yapıştır hocan senin gözünü bile kırpmadan ders dinlediğini zannedicek yani uyanmana bile gerek yok.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Dersleri yatagimda gozumun teki kapali izleyen bne: o_O
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Ben de öyleyim ya valla ders 10. 20de 10.20de uyanıp açtığım bile oldu sjjdjd
bu şekilde hiç bir şey anlamazsın, doğru söylüyor... erken kalkıp uykunun biraz da olsa açılması lazım. yüzyüze eğitim olsaydı bunu yapamazdın. Evde kalmak zorunda olmayı kötüye kullanıyorsun ve zararı sana
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş