ZULA
CSGO
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cs go, p2w öğeleri içermiyor. Yalnızca skinler için isteyen kutu açıyor veya pazardan skin alıyor. Hem senelerin tecrübesi ve popülaritesi olduğu için daha çekici geliyor.
Bir kız olarak CSGO Diyorum Çünkü Zulaya Enson Para Yatırdğımda Evin Kirasından Fazla Anca öyle zevk aldım -_-
Csgo tabiki zula türk oyunu diye gözüm kapalı oy vermem emek verip gelissinler
Aynen Türk oyunu ben oynuyorum
Zula, Cs GO cospilavı. Her şey alıntı, daha kibar dille çalıntı.
Zula csgodan dust'ı falan değiştirdi :)
Cevap
11Cevap
Selam,
Zula mı daha iyidir Csgo mu? bu soruya beraber göz atalım.
Zula, p2w oyunu olduğu için para yatırmadan birşey yapamazsın , yani adamlar herşeyi paraya bağlamış. Silah alıyorsun para lazım onu alıyorsun para lazım bunu alıyorsun para lazım..
Csgo, daha iyidir, grafiklerde aydınlığı kısabiliyorsun zaten bu başlı başına bir özellik, kendin nişangah tasarlıyabiliyorsun, p2w oyunu değil. Yalnızca skin isteyenler kutu açıyor ona da para veriyor veya Topluluk Pazarından alabiliyor/takas edebiliyor. Ayrıca arkadaşlarınla özel oda kurup Topluluk sunucusunda oynayabiliyorsun, Zulada sadece normal modlarda oynayabiliyorsun.
Kendi Fikirim ; CSGO
CS-Go'nun yanından Zula geçemez bile.
Kalite olarak öyle tâbi
Doğrudur daha hiç para yatırmadım henüz :D
türk oyunu diye zulaya oy verecek değilim. türkler yapsın ne farkeder türk yapımı olması mı daha önemli oyundan zevk alabilmeniz mi daha önemli. pay to win var zulada. ne kadar para yatırırsanız o kadar maç kazanırsınız. ve bu saçmalık. bence kalitesiz bir oyun. herkes kendi zevkine göre oynayabilir tabii. ama bence zula csgonun yanında çok kötü kalıyor.
Phantomers bence :)
O da mı online ilk defa duyuyorum :)
Evet online googleden bak görürsün youtubeden izle videolarını bence kardeşim :)
Cs go hayattan bezdirir insanın parasını yer
Hrpsi zman kaybı
Cago bence
csgo tabiki soruya bak
Zula ❤️
csgo tabiki
Lol l
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar