Arkadaşımın önerisiyle Silent Hill 2 oynuyordum ama çok depresif geldi, atmosferi olsun, müzikleri olsun, hikayesi olsun içim daralmıştı ama çok hoşuma gitti. O yüzden merak ettim, başka bu tarz depresif oyunlar var mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
şu an Silent Hill Townfall ı oynuyorum :D :D (Bu arada silent hill f ve resident evil requiem i de öneririm şiddetle :D )
Öyle mii bakacağım teşekkürlerr
Vayy oyuna baktım da tam dark fantasy havasında bir oyun çok hoşuma gitti bilmediğimiz ne güzel oyunlar varmış ya sağ ol😺
Ben pek bilmiyorum oyunları arkadaşımın sayesinde buldum bunu da ama böyle güzel oyunlardan daha fazla varsa bilmek isterim
Yani tek bir tür söyleyemem ama genelde hikayeli, karanlık, tekinsiz atmosferli, depresif, psikolojik korku, gizem ve genelde indie oyunları severim ama Silent hill, Resident evil tarzı klasik oyunları da beğeniyorum
Woww şimdi baktım da bloodborne harbiden çok iyiymiş ya
Aa evett tam o türden
Dark souls 2 çok iyi gözüküyor ama tam dark fantasy türünden
Silent Hill dışında kasvetli istiyorsan The Sinking City, Cronos New Dawn, Alone in the Dark.
Teşekkür ederimm
Daha var istersen, yeter ki için kararsın😂
Yaa çok sevinirimm böyle şeylere meraklıyım o yüzden bilmek isterim
The Dark Pictures Anthology, Directive 8020, The Quarry, Until Dawn, Slitterhead, Dead Rising Remastered, Calisto Protokol, Vampire Masquarade 2.
Tvelwe Minutes, Autospy Simulator, Visage, Outlast serisi, The Evil Within serisi, Alien Isolation, Amnesia serisi, Soma, The Quiet Place.
Fatal Frame serisi, Dreadout, Coma serisi, Little Nightmares serisi, Reanimal, Alan Wake 1 ve 2.
White Day: A Labyrinth Named School ve Home Sweet Home.
Forbidden Siren var bir de tam psikolojik vaka bozuyor.
Ayy çok teşekkürlerrr ya bakıyorum şu an bu oyunlara çok hoşuma gittiler beğendiklerimi listeye ekleyeceğim oynadıklarım bitince sıra sıra başlarım sağ oll
İhtiyacın olduğu an bir tık uzağındayım. Korku oyunu sevenler derneği olarak her daim.
Yaa olurrr çok sevinirim
Buradakiler hep bilindik oyunları önerir sana, mutsuz ederler. Oyun kültürleri yok 😂
Oyun kültürü olan insanlar cidden nadir ya değerli o yüzden bizim için
Bu sitede zor bulunuyor bea.
Tek oyun oynuyoruz yetiyor ya
Resident evil var Outlast var
Lol bence :D
Hoop hayraniyim onun
Evil within 1 ve 2 , Resident evil village ve 4
Bende hayranı oldum ya öneriler için teşekkürlerr
O oyun çok özel bir oyun. Oynadigini sanarsin ama o seninle oynar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Silent Hill 2 tam bir klasik ama insanı cidden duman ediyor dostum 🎮 Atmosferi ve müzikleriyle iç karartan oyun denince aklıma direkt This War of Mine ve Hellblade geliyor. Çaresizlik hissini iliklerine kadar yaşatıyorlar. Bir de Limbo ile Inside var ki o gri dünyalarında klavyeyi bıraktasın geliyor 👾 Sen bu kasvetli havaları seviyor musun, başka hangi türler ilgini çekiyor? 🕹️