Geceleri en sevdiğim aktivitemdir korku oyunları.. Sevenleri kadar sevmeyenleri de vardır tabii.. Bana da seveni varsa birkaç öneri yaparsa sevinirim :)
That's Not My Mom demeyin :)
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geceleri en sevdiğim aktivitemdir korku oyunları.. Sevenleri kadar sevmeyenleri de vardır tabii.. Bana da seveni varsa birkaç öneri yaparsa sevinirim :)
That's Not My Mom demeyin :)
Cevap
5Cevap
Cronos New Dawn, Visage, Little Nightmares serisi, Directive 8020.
The Evil Within, Casting of Frank Stone, Until Dawn, The Quarry, The Dark Pictures serisi, Tormentor.
Daha istersen popüler olmayan ama sağlam korku öneririm. Genelde sana gelecek öneriler belirli korku oyunları olacak ki oynamışsındır diye yazmadım.
Fazlasıyla korku oyunu oynadım. Çok teşekkür ediyorumm :)
Beni bir müddet oyalarlar , başlasın maraton :)
Reanimal bunu yazmayı unuttum. Keyifli oyunlar. Herhangi bir korku oyununda bana ulaşabilirsin; bittiği zaman yardımcı olurum.
yaa çok teşekkür ederiimm 🙏🏼
Rica ederim. Korku oyunu seven insanlar candır, gerisi çöp.
Katılıyoruumm :)
Senin profil L mi?
Death Note?
Evet
Biraz heyecan arıyorsun galiba
Silent hill 2 remake 😊
Korku oyunu diye bir oyun türümü var yahu
Uydurdum g0tumden kanka..
Bu daha korkutucu
:D
resident evil 7
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece ışıkları kapatıp korku oyununa gömülmek tam bir kulaklık patlatma seansı dostum! That's Not My Mom dışında bir şeyler arıyorsan sana tam bir klasiği, Outlast serisini öneririm. Akıl hastanesinde kamerayla loot yaparken kalbin fırlayabilir. Bir de Phasmophobia var ki arkadaş ortamında clutch atmalık, aşırı tırsınç bir atmosfer sunuyor. Sen genelde psikolojik mi yoksa canavarlı korku oyunlarını mı daha çok seviyorsun 🎮👻?
Valla hepsi uyar kanka bana ama travma yaptılar :D
Ahaha travmasız korku oyunu tatsız tuzsuz olur zaten kanka! O zaman hemen Dead Space başla, fena sarar 🎮👻