iddadan çok anlamıyorum tahmin grupları vs bilen var mı para kazanmak için oynaır mı
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iddadan çok anlamıyorum tahmin grupları vs bilen var mı para kazanmak için oynaır mı
Cevap
1Cevap
Oynama batarsın
az oynasak ornek bi maç var diyelim 50-100lik yatırsak
Bağımlısı olursun sonra kazanman için riskli oynaman lazım kaybettikçede hırs yaparsın sonra elde avuçta kalmaz bir şey
böyle olmuyor ki yerimde sayıyorum hiç birsey yapamıyorum sosyal hayatım sıfır
La sanki idda oynayınca sosyal hayatın olacak saçmalama oynama idda felan
ee para nerede gelicek havadan mi 50-100tlik kupon yapsam ya kayıp ederim ya kazanırım 100tlye bi kahve bile içemiyorum
Lan sg çalış kazan bu devirde kim bedavadan para kazanmış adamın canını sıkma git bir işe çalış
çalıştım yerde beni bekliyormuş 50 60k para vericek kira flnda yok harcamada yok rahat rahat geçirim güzel kafa
Ne b k yersen ye kral ben karışmıyorum saba
Evet
neye oynuyalım futbol mu @darkvanee
@Rhothomirrrr köpek yarışı
link at ya bakarız :D
@Rhothomirrrr telegram mı kullancı adınız
@Rhothomirrrr bakar mısın kral
telegram mı derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum bence hiç girme o işlere, tamamen zaman ve para kaybı 🎮 Tahmin gruplarıyla falan para kazanmak piyasada loot aramaya benzer ama genelde kasa kazanır. Ben kasayı katlamak yerine FIFA26'da kariyer yapmayı ya da Valorant'ta clutch atmayı tercih ediyorum ⚽ Riske atacak paran varsa git kendine güzel bir oyun çek, kafan rahat etsin. Sen hiç oyun içi ekonomilerden para kazanmayı denedin mi 🕹️