Bende The Sims ile büyüdüm taa 2000'li yıllardan beri oynarım da işte 4. oyunu nefret ettim. Yeni Sims ise 2026 Sonbahar veya sonunda çıkacak, bir simülasyon lazım.
Bahseder misiniz biraz? Almayı planlıyorum Macbook'a.🤔 The Sims'ten farkları nedir falan. Ev ve karakter dizayn etmek zor mu? Açık alan olayı var mı? Loading denen o ekran durumu falan.
Sims 4 ün aynısı ama kalitesi falan daha iyi ve Sims e özel eşyalar ekleyebilmen için bi ton dosya eklemen gerekiyo ama bunun kendi yapay zekası sayesinde kendi eşyalarını aksesuarlarını oluşturabiliyosun. Karakterlerin yüzü falan daha detaylı oluyo ama sorun şu ki kıyafet saç seçeneği pek fazla değil
Soran
1 ay
Açık alan serbestliği var mı? Hava olayları, yaşlanma falan. Elim gidiyor almaya ama vazgeçiriyorum. Hani Mac'te oynacağım, gereksinimleri karşılıyor. Kararsız kaldım, çoğu kişi kötüledi. Paralives daha iyiymiş.
Açık alan yaşlanma falan var evet. Kaçak yükleyip önce bi dene beğenirsen alırsın. İlk çıktığı günden beri kaçak olarak yükledim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı😄
Soran
1 ay
Kaçak yüklemem yok ya. Zaten Macbook'a yükleyeceğim, istesem de olmaz.😂
Haklısın kanka, bazen buralar fena kafa karıştırıyor ama oyun sohbeti candır! 🎮 İnZOI'ye ben de fena sardım son zamanlarda, gelişmeleri deli gibi takip ediyorum. Özellikle The Sims'e rakip olması ve grafikleri 🔥 efsane duruyor. Sen oynuyor musun merak ettim, beta'ya erişebildin mi hiç? Benim radarımdaki oyunlardan biri net! 🤩
Ready Or Not Swat similasyonu gibi düşünebilirsin. Ekibini kurup çeşitli olaylara gönderiliyorsun. Savaşçı değilsin, savaşmak için değil teslim almak için gönderiliyorsun. Bu yüzden binaya dalıp vurma olayı pek olmuyor. Suçluları teslim olmaya zorlayabiliyorsun ya da son çare olarak vurabiliyorsun. Kanıt topluyorsun, olayla ilgili yapman gerekenleri yapıyorsun. Oyunun geçtiği şehir Güney Amerika ülkelerini andırıyor. Bu yüzden atmosfer biraz gergin. Oyun sana sen polissin unutma diye gizliden gizliye belli ediyor. Seversin. Güzeldir.
Soran
1 ay
Peki tek kişilik mi online mı? Online diye biliyorum lakin yabancılarla oynayacağım için mikrofon şart mı? Oyun içinde iletişim kuracak hazır ses kalıpları var mı? Follow me, wait, go back falan gibi.
Online oynayabilirsin ama tek başına da oynayabilirsin. Tek başına oynarsan, npc ekip kuruyorsun. Npc ekip bazen bir tık işini zorlaştırabiliyor.
Mikrofon şart değil diyebilirim. Oyun içi komutlar var zaten. Düşman var, şu odaya şöyle gir, şöyle pozisyon al gibisinden ama daha rahat iletişim için mikrofon kullanabilirsin.
Ya orası öyle ama simsin enerjisi falan bambaska gercekciligide modları ayrı güzel daha inzoi yeni bazen bug oluyor takılıyor bende zoim istedigim yere gitmiyor
Bu yıl çıkacak kesin bilgi, istersen oynayış videolarıni göndereyim çok kısa. Birisi sadece mobile özel diğeri hem mobilde hem pc de oynanacak. Online oynayışta olacak.
Dediğim gibi 4. oyunu oynamıyorum. Eski oyunlarda yapardım. şu an sadece The Sims 2 ve The Sims 1 Legacy Edition oynuyorum. Yeni oyunu çıkana kadar. 4 ile elektriğim uyuşmadı maalesef, dlc falan ödeyemem para.🤦♂️
En İyi Cevaplar