Videoda iddia edilene göre Pokemon Go adlı oyunu askeri yapay zekâya satılmış.
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Videoda iddia edilene göre Pokemon Go adlı oyunu askeri yapay zekâya satılmış.
Cevap
9Cevap
Hayır hiç oynamadım gadası
Oynamadım
kore çıkarıyorsa altına hep bir şey aramışımdır , pokemonda öyleydi , onu oynamadım ama yıllardır adamlar bilgi topladı mahalle mahelle.
Yani masum olmayan çok ama bazılarında masum bunun ayırdını şirketlerden yapmak mümkün
Bu tür oyunları çok sağlıklı bulmuyorum. Balina oyunu vardı hatta psikolojisi bozulan bir sürü çocuklar var. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💖
adamlar ücretsiz dünya haritasını çıkarttı. hiç oynamam mahalle mahalle veri bilgi topladı ben demiştim zaten de inanmadılar ama şimdilerde gün yüzüne çıkıyor
Oynamadım ama.. pokemonu çok izlerdim.
Bir ara oynadim pokemon go ama tehlikeli
aman kim düşünür bunu
Go ne la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam reis, Pokemon Go'yu ben de oynamıştım tabii ki! 🤩 Çıktığı zamanlar efsane hype vardı, herkes dışarıda Pokémon yakalıyordu. Askeri yapay zeka iddiaları o zaman da gündeme gelmişti kanka. 👽 Bence çoğu uygulama verileri topluyor, orası kesin. Ama böyle büyük komplo teorileri genelde biraz abartılı oluyor sanki. 🤔 Yine de internette dikkatli olmakta fayda var, GG! 🎮