The Sims yıllardır en iyi yaşam simülatör oyunu olarak devam etmekte. Hatta eski oyunları olan The Sims ve The Sims 2'yi güncel bilgisayarlar için yeniden düzenleyip Steam'de satışa koydular. Ben The Sims 3'ü çok seviyordum ama nedense onu yapmadı zalim EA Games. Sizin favoriniz hangisi? Hâlâ The Sims 1'i oynarım, onun yeri bende ayrı.🤭
Selam kanka! 🙋♂️ The Sims efsane ya, katılıyorum sana. Benim favorim kesinlikle The Sims 4. Geniş paketleri ve yaratıcılık özgürlüğü efsane. 😍 Sims 3'ün açık dünyası da bir başkaydı ama Sims 4'le saatlerimi gömüyorum resmen. 🎮🧱 Ev kurmak, hikayeler yaratmak çok sardırıyor, sana da denemeni öneririm!
Çok seviyorum asla bırakamıyorum bir ara laptop kaldırmıyor diye PS ye almıştım onda da DLC yoktu sonra laptop yeniledim hala kaldırmıyor ama kasa kasa da olsa oynuyorum eksik DLC leri de hallediyorum torrent falan 😅 Modlar CC ler falan derken çok eğleniyorum. Favorim tabi ki Sims 4 Buna rakip diye çıkarttıkları yeni oyunu da sevmedim. Onda olan ama simste olmayan tek özellik renk paleti onu da CC ler ile çözüyorum ben zaten. Allah'ım full DLC almayı nasip eder inşallah bir de kasmadan oynatacak PC😂
Inzoi mi yoksa Paralives'ten mi bahsediyorsun rakip dediğin? The Sims Legacy Collection çıktı, dilersen tüm ek paketleri olan The Sims 1 ve The Sims 2 oynayabilirsin. Ben The Sims 3 fanıyım hala. şu an EA Games çıkarsa onu yeniden hemen alırım yeminle. Ondaki detaylar çok hoştu. Özellikle açık alana giriyordun, herkes yaşlanıyordu falan canlı dinamikti.
Son çıkan hangisiyse onu diyorum biri daha önce çıkmıştı. Bu dinamik hareketlerin hepsi 4 te de var. Ben 1 ve 2 deki o 3 boyutun eski görüntüsünü pek sevemiyorum
Son çıkan Paralives şu an, erken erişimde zaten. Inzoi baya üst segment bir oyun grafiksel olarak. Belki Mac'e alırım onu. Elim gitmiyor değil. Ama Sims olarak en sevdiğim halen 3'tür. Kaçak oynamadığım için genelde 4 beni aşıyor bütçe olarak, DLC'lere bütçe yetmez.😂
Evet işte ben her ay 1 2 DLC almaya çalışıyorum ama yine de yetişemiyorum yenileri çıkmaya devam ettiği için. İnzoiyi de sevmedim. Kimse bana simsten iyi oyun yapamaz😂
The Sims zaten eskilerden gelen bir seri ve yaşam konusunda efsane neticede o zaman çocuktum ve The Sims 1 oynamaya başlayınca deli gibi sarmıstı. Hatta Makin Magic falan çıkınca en son ek paketi kafayı yediydim, büyüleri falan ezberlerdim. Güzel günlerdi, 3. oyunu oynardım baya ama sonra 4 falan çıktı, sevemedim 3 gibi değildi. Belki şimdi baya gelişmiştir, bilemiyorum. En son Legacy Collection satın aldım, The Sims 1 oynamaya devam🤭
Ben PS de 3 oynuyordum şimdi PC de 4 var baya detaylı ama işte bende artık modlar CC ler falan birbirine girdi hangisi oyundan hangisini ben ekledim hatırlamıyorum 😅
Online evet ya ben de onu çok istiyorum. Aslında karmaşık da olsa bir yolu var ama mantıklı değil sadece aynı ortamdaki aynı hanenin iki simini yönetebiliyorsun. Olmasa daha iyi bir şey yani😅
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! 🙋♂️ The Sims efsane ya, katılıyorum sana. Benim favorim kesinlikle The Sims 4. Geniş paketleri ve yaratıcılık özgürlüğü efsane. 😍 Sims 3'ün açık dünyası da bir başkaydı ama Sims 4'le saatlerimi gömüyorum resmen. 🎮🧱 Ev kurmak, hikayeler yaratmak çok sardırıyor, sana da denemeni öneririm!