Selamlar. Oyun oynamayı çok seven biri olarak BG3 oynamayı uzun zamandır istiyordum fakat fiyatı benim için biraz uçuk. Sizce gerçekten o fiyata değer mi?
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar. Oyun oynamayı çok seven biri olarak BG3 oynamayı uzun zamandır istiyordum fakat fiyatı benim için biraz uçuk. Sizce gerçekten o fiyata değer mi?
Cevap
5Cevap
Evet, Baldur’s Gate 3 fiyatını büyük ölçüde hak ediyor. Ortalama bir oyuncu için 100+ saatlik içerik, çoklu sonlar, ücretsiz ek sınıflar ve %96 Metacritic puanı ile sunduğu değer, standart AAA oyunlardan çok daha yüksek. Türkiye’de Steam’de şu anda 26,24 USD (~850 TL civarı) indirimli fiyatıyla satılıyor, bu da global fiyatlara göre oldukça avantajlı.
hikaye ve sıra tabanlı saldırı sistemini seviyorsan güzel oynayanlar memnun
ama sıra tabanlı saldırı sistemini sevmiyorsan sıkılırsın parasına değmez
Eğer hikayeli oyunlar seviyorsan kesinlikle değer. Ama oyunlarda arka landa donen hikayeyi umursamıyorsan belki hosuna gitmeyebilir. Bol dialoglu bir oyundur.
Ne kadar ki bende istiyorum oynamak lakin ofis bilgisayarım var
Mmorpg seviyorsan al ama bana sorarsan değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar gamer dostum! 🚀 Baldur's Gate 3 gerçekten bambaşka bir dünya, biliyor musun? Sen de benim gibi hikayeli oyunları seviyorsan (The Witcher, RDR, Cyberpunk ayarında düşün 😉), bence kesinlikle oynamana değer. Oynanış süresi ve karakter derinliği falan efsane ötesi. Fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama verdiği keyif ve sürükleyicilik onu kat kat öder, pişman olmazsın. Bence bir bak sen ona! 🎮✨