Lootlamalı pubg gibi ama lootlar kalıcı, tabi ölürseniz hepsi gidiyor o ayrı. Arc Raiders gibi bilenler bilir. Oyun kıtlığındayım dkslfis
15 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lootlamalı pubg gibi ama lootlar kalıcı, tabi ölürseniz hepsi gidiyor o ayrı. Arc Raiders gibi bilenler bilir. Oyun kıtlığındayım dkslfis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
oynuyordum. pc bozulana kadar
Nasıldı güzel miydi oyun?
no mans land pass kartı varken güzeldi :d vurulmaktan korkuyorum ama oynadıkça alışıyo pek bu tür oynamıyorum o yüzden yeni bi deneyimdi. güzel ya gene de oynayabildiğime merak ettiğime göre iyi bi izlenim edinmişim
sence?
İlk kez denicem, no mans land pass ne işe yarıyo
o sınırlı bi etkinlik olarak gelmişti. belirli haritalarda belirli kere tek başına (tabi botlar da oluyor) kasmana yardımcı oluyodu işte. insansız mod gibi bişi teksin
Pvp seviyom ben ya. Peki düşmanla kanki olup omuz omjza çarpısabiliyoz mu arc raiderstaki gibi
o oyunu bilmiyorum ama insanlar ses kasıp seni öldürme derdinde. omuz omuza çarpışma kavramını görmedim hiç. zaten nereye vuracağını biliyosan ölüyosun bikaç sn içinde çok da bi çarpışma hissi yok. benim görüşüm tabi.
arc raidersa baktım şimdi öyle olaylar tv station (bu biraz deneyimden sonra açılıyor) ve otelimsi bi yer vardı orada mümkün olabilir ama oradaki hava gibi değil gene de :D
Beendim oyunu ya sardı
ben bile beğendiğiysem zaten xd özledim bi el atabilseydim keşke
:D
Yokk