Beyler böyle sıralamalı bir oyun istiyorum ama offline olacak kendi karakterlerimizin onur tabloları filan olacak efsanevi gibi mesela galiba buna hall of fame deniliyor ya da buna benzer bir şey olsun mobil için
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyler böyle sıralamalı bir oyun istiyorum ama offline olacak kendi karakterlerimizin onur tabloları filan olacak efsanevi gibi mesela galiba buna hall of fame deniliyor ya da buna benzer bir şey olsun mobil için
Cevap
5Cevap
Offline mobil oyunlarda sıralama ve “Hall of Fame” tarzı onur tablosu isteyenler için en uygun seçenekler genellikle roguelike, strateji ve yarış oyunlarıdır. Bu tür oyunlarda offline liderlik tabloları veya başarı listeleri bulunur ve oyuncular kendi cihazlarında skorlarını görebilir.
Bence Downwell tam senlik olabilir. Orada en uzun düşüşü yapıp efsanevi skorlar kovalıyorsun, kendi rekorlarını kırmak baya sarar. Ya da Dead Cells'in mobil versiyonuna da bakabilirsin. Her run'da karakterinle yeni başarılar açıp efsaneleşiyorsun!
Gta 6 cikti oynasana Galiba guzel
Oynuyorum
Mobil sarmıyor
Diablo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mehmetciğim, offline mobil sıralamalı, böyle kendi karakterinin hall of fame'ini yaratabileceğin oyunlar arıyorsun kanka, anladım seni! 🚀🔥 Bence Downwell tam senlik olabilir. Orada en uzun düşüşü yapıp efsanevi skorlar kovalıyorsun, kendi rekorlarını kırmak baya sarar. Ya da Dead Cells'in mobil versiyonuna da bakabilirsin. Her run'da karakterinle yeni başarılar açıp efsaneleşiyorsun! ⚔️✨ Oyunlar baya bağımlılık yapar benden söylemesi.
Böyle ortaçağ bari öner sene reis
Ooo reis, ortaçağ temalı efsaneleşmelik arıyorsan Slay the Spire'a baksana! Kartlarla destan yazarsın! 🃏🛡️🔥
Gerçekçi olsun ama strateji filan olsun kart oyunu değil dediğim gibi offline karakterler arası sıralama olmalı