1 ayO kadar çok şey varki oyun kültürüne bu kadar hakim olunca ne önereceğimi şaşırıyorum the witcher 3 başta olurdu sanırım rpg ve aksiyonu birleştiren çok güzel bir oyun metro serisi en sevdiğim oyun sıra tabanlı seviyorsan baldurs gate 3 cidden saatlerini gömersin sıkılmadan a plague tale serisi de çok güzel ve hüzünlü bir hikaye sunuyor mutlaka oyna grafiklerine de bayılırsın aşırı güzel hissetirmişti oynanış basit ama hikaye çok güzel ağlayabilirsin ya o kadar çok varki önerebileceğim şey ne saysam bilmiyorum bir yandan da 1 gün geçmiş okur musun bilmiyorum boşa yazmakta istemiyorum neyse beyond two souls da gerçekten çok güzel severek oynadığım bir hikaye sunuyor detroitde aynı firmanın oyunu biraz şehir atmosferi dersen marvel spiderman çok keyif verir tüm yan görevlerine kadar bitirip sömürmüştüm rougle like seversen hades çok güzeldir tomb raider çok severim son serisini oldukça güzel bulmaca aksiyon keyif alırsın korsanlık teması seviyorsan Assassin creed black flag bayılarak oynarsın şimdi diyeceğim oyun çok özel bir oyun sevedebilirsin sıkıladabilirsin ama biraz gerileyim böyle değişik güçlerim olsun hikayeyide kendim anlamaya çalışayım dersen control çok mükemmel bir oyun telekinazi falan var çok öneririm sevecek olan kişilere grafiklerde güzel ya daha çok oyun varda okumayacağını düşündüm bu kadar uzun olduğu için ama daha çok öneri istersen yazarım
09 Yorumla- 1 ay
bu arada başkaları ne önermiş diye baktım da yorumlara rdr 2 den daha üstünü görmedim demişsin emin ol the witcher 3 oynadıktan sonra rdr 2 çok sıkıcı bir oyunmuş gibi hissetiriyor ben de böyle oldu ben de oynamadan önce rdr 2 yi zirve sanıyordum ama witcher 3 ve baldurs gate 3 özelikle baldurs gate 3 ikisinden de iyi ama tabi onun için sıra tabanlı sevmen lazıms evmiyorsan the witcher 3 daha güzel gelir baş yapıt zaten rdr 2 de çok güzel bu arada ama witcher 3 den sonra çok ortalama kalıyor sana çok iyi gelme sebebi şey benim de ilk oynadığım büyük oyunlardandı senin de öyle sanırım başta öyle hissetiriyor ama oynadıkça oyun ortalama olduğunu görüyorsun
- 1 ay
bak ama ben bir sürü oyun oynadım tlou 1 2 bitirdim tomb raider 2013 oynadım sonra rise of tomb raider oynadım bi kere tomb raiderin mekanikleri hiç güzel değil oyunun hikayesi de hoşuma gitmiyor bi vuruş hissiyatı yok onun dışında rdr2 açık ara benim için en iyi oyun ben bir yere kadar witcher 3 de oynadım ama tabi beğenmedim diyemem o da çok iyi bir oyun ama tabi rdryi henüz geçen olmadı resident evil 9 da oynadım o da daha üstüne çıkamadı
- 1 ay
tomb raider aslında bulmaca odaklı bir oyun sayılır ve hikayesi bence tlou ve rdr 2 den daha güzel bilmiyorum rdr 2 benim için çok basit kalıyor hikaye bakımından ve rdr 2 den iyi bir çok oyun var türü sever misin bilmem ama baldurs gate 3 cidden çok daha üst düzey bir oyun rdr 2 çok severim bu arada ben sadece objektif olmaya çalışıyorum hikaye olarak beni pek tatmin etmedi a plague tale sonra metro serisi tomb raider beyond two souls falan bunları hikaye olarak önüne koyarım ben rdr 2 nin uncharted 4 de öyle bence hikaye olarak tlou ve rdr 2 den daha keyifli ve merak uyandırıcı ama tomb raideri neden sevmediğini anlayabiliyorum seni sıkmıştır biraz bulmaca sevmiyorsan ama onun dışında saydıklarım cidden güzel oyunlar özelikle böyle sadece hikaye beni içine hapsetsin ben empati yapayım bağ kurayım atmosferde güzel olsun diyorsan oynanışı çok olmasada biraz basit kalsada a plague tale hem hikaye hem grafik olarak çok güzel bir oyun bencee sadece oynanış zayıf ama benim çok sevdiğim bir oyun ona bakabilirsin metro da çok güzel oynanışda güzel hikayede
- 1 ay
Bak seni anladım hikaye bakımından rdr yi belki geçebilen oyunlar evet var ama ben o oyunu oynarken arthurla bağ kurabildim sonra bazı karakterlerin karakter değişimini gördüm yani bende rdr nin yeri çok farklıdır çok severim detroid ve beyond bende var hatta dün detroidi bitirdim ve beyond başladım beyond çok güzel biraz karışık geldi ama hpşuma gitti kontrolleri sıkıntı sadece onun dısında tomb raider ne dersen de kötü bi oyun bende böyle ana karakteri kadın olan bi oyun istiyorum ama yok yani yapamamışlar oyun sürekli kendini tekrarlıyor karakterin diyalogları inanılmaz sıkıyor mekanik desen sıfır ben adamlara uçan tekme atıp kafalarını patlatmak istiyordum bu arada the last of us 1 güzel ama 2. Oyunda batırmıslar hikayesş çok kötü
- 1 ay
Tomb raider mekanikleri kötü bir oyun değil açıkçası ayrıca çok tekrara düştüğünü de sanmiyorum cok severek oynadim 2013 ve shadow of the tom raideri sadece rise of biraz bazı yerlerde sıkıldigimi hatirliyorum ama lara croft en aura kadın karakterdir bu arada bence senin aradığın farklı oldugu icin bir oyunda o yüzden istediğini alamamışsın çünkü şey arthur ile bağ kurup lara ile kuramamak çok zor arthur son chapterlara kadar çok iyici ve benim nefret ettiğim bir karakterdi kamptan para satan adamı kovdugumuz ana kadar bağ kuramadım ben bilmiyorum bu arada kadin karskterli seveceğin iyi hikayeli bir oyun arıyorsan onceden de dedigim gibi beyond ve a plague tale cok guzel beyond zaten oynuyormussun evet kontrolleri tuhaf onun cunku sonradan pc ye geldi ben de garipsedim oynarken cunku konsol mantiginda bir oyun sanirim ama a plague tale cok daha rahat ve oynanis az olsa bile cok keyifli sadece bir sapanla yaptiklarin o simyayı kullanip farkli seyler atmak cok eglenceli gelmisti bana ve amicia cidden bence cok iyi yazilmis bir karakter cesareti falan sehrin o fareli atmosferinde korkusuzlugu kardesi ile sonradsn kurdugu bağ hepsi etkilemisti beyond zaten oynuyorsun onun ana karakteri de benzer sekilde bence iyi yazilmis bir karakter adini unuttum ama o da iyi yani
- 1 ay
*itici yanlis yazmisim arthurdsn bahsederken
En İyi Cevaplar
1 ayKaliteliden kastın nedir şimdi kalite senin için niye anlam ifade ediyor iyi bir hikaye mi aksiyon mu yoksa grafik mi dövüş sistemi mi şimdi kalite eşittir yüksek bütçeli oyunlar mı bunlar önemli
12 Yorumla- 1 ay
Hmm bi dusunelim gta v metro serisi marvels spiderman 1 2 batman qrkham serisi silent hill 2 remake daha cok var va vs
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar chielysaa 👋, kaliteli PC oyunu arayışına süper oyunlar önerebilirim! ✨ Hikayeleriyle efsaneleşmiş Red Dead Redemption 2 ve The Witcher 3 Wild Hunt'ı kesinlikle denemelisin, seni acayip sarar. Cyberpunk 2077 de grafikleriyle ve atmosferiyle 🔥. Multiplayer istersen Valorant'ta rekabetin dibine vurabiliriz, ne dersin? 🎮 İyi oyunlar kanka! 🎉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gamer konusunda 872 cevap paylaştı. Bütçe ve amaca yönelik toplanır
00 Yorumla- Gamer konusunda 11,5b cevap paylaştı.
u 1 ayThe witcher 3
00 Yorumla
1 ayHikayeli olarak Uncharted güzeldi ve Call of Juarez'in de güzel bir hikayesi vardı. Call grafik açısından iyi değil pek. Bir de Tomb Raider serisini çok severim candır.
08 Yorumla- 1 ay
Şey vardı prototype o da iyiydi 😀😏
- 1 ay
Hahah o halde meraba canımss 🥳
- 1 ay
Ben aslında onu oynamayı çok istiyorum da artık oyun oynayamıyorum vaktim olmadığından dolayı
- 1 ay
Tamamdır🥰
Yeni hesap açmışsın. Güle güle kullan.
Oyun arkadaşlarına sorsaydın onlar yardımcı olurdu bu konuda
011 Yorumla
1 ayHikayeli çok iyi bol aksiyonlu oyunlar biliyorum tom raider 2013, uncharted 4, the last of us 1 ve 2
08 Yorumla- 1 ay
Tlou evet bende biraz sıkıcı buldum sende zaten genel olarak en iyilerini oynamissin tom raider bi kac seri var hepsini oynadın mi
- 1 ay
Gta 6 yı bekle o zaman
- 1 ay
Gta5i turkce oynadim PlayStation da mutlaka görevleri falan oyna aşırı aksiyonlu
Tek oynadığım
FortNite
ve gayettte başarılı bir oyun00 YorumlaPubg call of duty de iyi
04 YorumlaLeague of legends
Rakipsiz bir oyun03 Yorumla
1 ayHangi türleri seversin?
00 YorumlaStar Wars Jedi Serisi
00 Yorumla
1 ayRdr2
02 Yorumla- 1 ay
Far cry filan dene
1 ayGod of war
010 Yorumla- 1 ay
Hayatımda o kadar oyun bitirdim bu kadar beni bağlayan oyun görmedim gerek hikaye gerek oynanış tarzı silahlar falan müthiş bir atmosfer var yani. Bir se şeye bak bioshock ve bioshock infinity, daha sonra wolfestein serileri harikaydı
- 1 ay
Onu oynamadım daha yani çok uzun olduğu için başlamadım hala assasin creed serilerine bak, prototype 1 2 ona bak başka aklıma gelen crysis serisi. Çok oyun bitti de aklıma gelenler bunlar
- 1 ay
Bitirmeye üşendim 😆😆😆
- 1 ay
Başlarım sonra oyun oymucak tat pek yok bende bu aralar
- 1 ay
Uzun meseleler
Dying light 2
07 Yorumla
1 ayGta bence
01 Yorumla
1 ayCs 1.6
015 Yorumla- 1 ay
Evet. Niş ve nostalji
- 1 ay
Ne tarz oyun seviyorsun öneri yapayım
- 1 ay
İngilizce diyalog anlarım dersen gta4, hikayesi çok sürükleyicş
- 1 ay
Ama gta oyunları arasında en iyi hikaye gta 4 net olarak. Mafia serisine bakabilirsin, hikaye ve mekanikleri güzel
- 1 ay
Asassins creed yani
- 1 ay
Hesapta var da oynayacak vakti bulamadım daha
- 1 ay
Tavsiye için teşekkür ederim
Ne tarz seviyorsun ki tatlı kuşum
00 YorumlaGod Of War
00 YorumlaHp victus
Monster02 Yorumla
1 ayNiye oyun?
01 Yorumla
1 aySinge player mi
014 Yorumla- 1 ay
Evet
- 1 ay
Sistemin iyi mi peki ona göre önericem
- 1 ay
Evet rtx 3050 kullanıyorum asus tuf f16
- 1 ay
Tamam. Black myth wukong efsanedir bitirdim. Şiddetle öneririm. Rdr2 oynadım demişsin aşağıda o da fevkalade. Onun dışında god of War ve Ragnarok serisi mutlaka oynamalısın.
- 1 ay
Dediğine bakarım ama gow pek bana hitap etmiyor ama mekanikleri iyiyse oynarım
- 1 ay
Sen black myth wukong oynamamişsan hayatından çok şey kaybetmissin demektir ahbap hahaha
- 1 ay
Onun simdi fiyatı da tuzludur
- 1 ay
o kadar cok oyun aldım ki ama benim bitirmem cok uzun sürüyor
- 1 ay
Kaçak indirsene ne para veriyorsun
- 1 ay
olmaz o riske girmem bi ara trojan girdi format atmak zorunda kaldım
- 1 ay
Kaçak indirmistim ondan girmedi ama giredebilir
- 1 ay
Sağlam oyun var ayda 80 TL verip bedava oynuyorsun