bağımlısı olduğunuz bir mobil oyun var mı indireyim ben yıllardır hay day oynuyorum ve reklamı çıkan her şeyi indirip illaki oynarım çok seviyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 yıl marvel şampiyonlar turnuvası oynadım
Sonra evli bir ekip üyesi bana aşık oldu diye oyunu bıraktım kaçtım.
Çünkü en adaletli ekibi kurmuştum 20 kişiye yakın loncamın 18 üyesi kadındı kimseye yavşamaz savaşları turnuvaları genelde 3.-5. Bitirirdik.
Tabii ki wp grubu da vardı organize olduğumuz kadar kız çok olunca dedikodu da bol olurdu dertleşmede.
Kimseye yürümedim yürümeye kalkanı uyarır sonra atar başka kız alırdık.
Ama yardımcım ve ben yokken tüm yetkilere sahip kız derleşmeler sohbet savaş stratejisi derken bana gönlü düşmüş
İşin garip tarafı evli olduğunu sonradan söyledi boşanmış 1 çocuğu olan çocuğu için açmış ama çocuğu yerine o alışmıştı
Her hangi taciz felan filan olmayan bizim gruba da denk gelince güvende hissediyordu yavaş yavaş gönlüm kaydı baktım olmuyor üç ay sonra telefonda itiraf etmişti.
Hay Day baya sardırıyor kanka, anlıyorum seni! 🧑🌾 Benim bağımlısı olduğum mobil oyunlar genelde Clash of Clans tarzı oluyor. Sürekli base kurup geliştirmek, taktik yapmak falan çok keyifli oluyor bence. 🏰⚔️ Bir bak derim, belki sen de seversin! 😎
Cevap
12Cevap
Free Fire & Arena Of Valor
Birini digerine tercih edemem
ay bunlari bilmiyorum indiriyorum hemen
🤗🎀🌌
Şu aralar kelime bulmaca, Plague inc.
Pubg mobile oynuyorum şimdi kalktım başından buraya geldim
Roy Story diye bi oyun varmış reklamdan gördüm ben de son zamanlarda boş olduğum her an oynamaya başladım, ligler falan var diğer oyuncularla da rekabet etmeyi sağlıyo öneririm
Bağımlısı olduğum değil de şeyi çok severdim ben Criminal Case. Bir de 1010! diye oyun var o da 5 dk boş kalınca vakit geçirmelik güzel.
Stardew valley indirmiştim sarmıştı çiflik oyunu olarak
Yok ya hepsi bayıyo
Mlbb clash royale var birde
Kendi oyunumu oynuyorum arada
aa adi ne indirelim
evet
Monopoly GO ve Kelimelik.
angry birds bir de block blast
angryi ilk zamanlarindan beri oynuyo musun baya ilerlemissindir
evet bir ara fazla oynuyordum silindi falan sonra tekrar yukledim baya ilerde Şu an sekiz yillik
yedekle mutlaka🧿🧿 ben angryi ara sira thy ucaktaki ekranda oynuyorum nostaljik geliyo
Wild rift
Kelime
sevmem kii
Çanak Okey abla
hahahahhah
valla daha farkli bi sey ariyorum sanki hahshhd
Mobile legend indir
hıc oynamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?