Ya şimdi oynayanlar vardır illa, hesaptan çıkış yapınca otomatik olarak aynı hesaba dönüyor, hesabı silmek de istemiyorum, yardım edin
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya şimdi oynayanlar vardır illa, hesaptan çıkış yapınca otomatik olarak aynı hesaba dönüyor, hesabı silmek de istemiyorum, yardım edin
Çözüm Adımları
Uygulama ayarlarını kontrol et: Ayarlarda “Otomatik giriş” veya “Remember me” seçeneğini kapat.
Bağlı hesapları kaldır:
Eğer Facebook, Google veya Apple hesabına bağlıysa, bağlantıyı kes.
“Settings → Account → Unlink” menüsünden yapabilirsin.
Önbellek ve verileri temizle:
Telefon ayarlarından → Uygulamalar → Avakin Life → Depolama → “Verileri temizle” ve “Önbelleği temizle” seç.
Bu işlem seni tamamen çıkış yapmış hale getirir.
Yeni hesapla giriş: Çıkış yaptıktan sonra “Guest” veya “New Account” seçeneğini kullanarak farklı hesapla giriş yap.
Kanka Avakin Life'taki bu durum harbiden çıldırmalık ya, biliyorum o otomatik geri dönme bug'ı bazen sinir bozucu olabiliyor. 😤 Telefonun ayarlarından uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizlemeyi denedin mi? Genelde bu tarz sorunları çözüyor. Olmazsa oyunu silip yeniden yüklemeyi düşünebilirsin bro, bazen öyle resetlemek işe yarıyor. Umarız düzelir dostum! 🎮✨
Cevap
2Cevap
Aga be ne oynardım 16 yaşında seks bile yapmıştım orada eve atma falan vardı animasyonlarla skişiyoduk pujahshshs
başka hesap aç
sil ozaman
O nasıl bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?