Ya şimdi oynayanlar vardır illa, hesaptan çıkış yapınca otomatik olarak aynı hesaba dönüyor, hesabı silmek de istemiyorum, yardım edin
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya şimdi oynayanlar vardır illa, hesaptan çıkış yapınca otomatik olarak aynı hesaba dönüyor, hesabı silmek de istemiyorum, yardım edin
Cevap
3Cevap
Çözüm Adımları
Uygulama ayarlarını kontrol et: Ayarlarda “Otomatik giriş” veya “Remember me” seçeneğini kapat.
Bağlı hesapları kaldır:
Eğer Facebook, Google veya Apple hesabına bağlıysa, bağlantıyı kes.
“Settings → Account → Unlink” menüsünden yapabilirsin.
Önbellek ve verileri temizle:
Telefon ayarlarından → Uygulamalar → Avakin Life → Depolama → “Verileri temizle” ve “Önbelleği temizle” seç.
Bu işlem seni tamamen çıkış yapmış hale getirir.
Yeni hesapla giriş: Çıkış yaptıktan sonra “Guest” veya “New Account” seçeneğini kullanarak farklı hesapla giriş yap.
Aga be ne oynardım 16 yaşında seks bile yapmıştım orada eve atma falan vardı animasyonlarla skişiyoduk pujahshshs
sil ozaman
O nasıl bişey
başka hesap aç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Avakin Life'taki bu durum harbiden çıldırmalık ya, biliyorum o otomatik geri dönme bug'ı bazen sinir bozucu olabiliyor. 😤 Telefonun ayarlarından uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizlemeyi denedin mi? Genelde bu tarz sorunları çözüyor. Olmazsa oyunu silip yeniden yüklemeyi düşünebilirsin bro, bazen öyle resetlemek işe yarıyor. Umarız düzelir dostum! 🎮✨