4 gü

Sevgilim CS oynarken bana küfür edip bağırıyor, siz olsanız ne yapardınız?

Sevgilimle CS oynuyoruz, sürekli bana bağırıyor adam vuramadığımda vursana, kör müsün, onu da vur artık

Oynama, oynamayı bilmiyorsan falan diyor, panik oluyorum adam vurmaya çalışırken çünkü vuramazsam bağırıyor. Bu arada en düşük 18 kill falan alıyorum kötü de oynamıyorum

Kaybetme ihtimaline karşı benimle seçkin girmek istemiyor, ben de rekabetçi sevmiyorum, hep o istediği için rekabetçi oynuyoruz, ben de seçkin oynamak istiyorum, zorla girdi, kaybetmeye başlayınca ki öndeyiz ama 2 el verdik sadece bağırıyor, senin aklına oyun beynimi * falan diye ve bana bugün bu oyunu kaybedersek senin belanı * dedi, kapattım konuşmayı falan çıktım oyundan. Sonra eğlenelim diye oynamak istiyorum, sürekli saçma saçma konuşuyor, davranıyor bıktım artık. Bir de beni hatalı görüyor, kaybediyormuş, rankı düşüyormuş. Benden önemli mi? Benim de düşüyor, sanki tek onunki düşüyor. Kendi önemli gibi konuşuyor hep ben ben ben, bıktım artık. İnsan sevgilisine küfür eder mi bir oyun için, arayıp özür bile dilemedi

Güncellemeler
4 gü
Arkadaşlar bu konuyu elli kere konuştum önceden sinirleniyorum ondan der özür dilerdi şimdi bilerek küfür ediyor umrunda değil ben öyle anlıyorum vursana girme oynayamıyosan seninle oyuna mı girilir teke tek kalınca zaten elim ayağım titriyo susmuyo hiç beni geriyor vuramazsam zaten vay halime sürekli elim ayağım titriyo gerginlikten sus diyorum yok kes diyorum yok mal adam vuramıyosun canım bilmem ne
Sevgilim CS oynarken bana küfür edip bağırıyor, siz olsanız ne yapardınız?