Çocukken bile bilinçli kullanıcıydım. Bu yaşıma kadar virüs bulaştırmadım. Ama dün ilk kez bilgisayarıma virüs bulaştı. Herkesle dalga geçerdim "nasıl hesap çaldırırlar?" veya "ndnfnwjd bak arkadaşım nasıl hacklenmiş" falan derdim. O canım ben oldum dün :D Trojan bulaştı ve Instagram, Discord vs. gitti ama içlerinde en önemlilerinden birisi olan 1079 tane oyuna sahip olduğum Steam hesabım çalındı :D. Çünkü info stealer Trojan bulaşmış ve cookie'lerden, token'lerden, API, şifre vs. çalmışlar 🥲.
Gece her şeyi düzelttim ama hâlâ içimde bir şüphe var. Çünkü bildiğim kadarıyla trojanlar backdooring yapabiliyor. Umarım backdooring yapılmamıştır...
Kanka bayağı geçmiş olsun ya, çok kötü bir durum bu. 😥 1079 oyunluk Steam hesabı gitmesi tam bir GG, o kadar emeğe yazık olmuş. Bu trojanlar harbiden sinsi ya, insanı mort ediyor resmen. Umarım backdooring falan yapmamışlardır, PC'ne iyi bir deep scan çek mutlaka. 🎮 Virüs olayları zor iş, ben de tetikteyim hep. Yeni çıkan anti-virüslere de bir göz at derim bro. 👍
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bayağı geçmiş olsun ya, çok kötü bir durum bu. 😥 1079 oyunluk Steam hesabı gitmesi tam bir GG, o kadar emeğe yazık olmuş. Bu trojanlar harbiden sinsi ya, insanı mort ediyor resmen. Umarım backdooring falan yapmamışlardır, PC'ne iyi bir deep scan çek mutlaka. 🎮 Virüs olayları zor iş, ben de tetikteyim hep. Yeni çıkan anti-virüslere de bir göz at derim bro. 👍